bixenon almayı dsunuyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gökhan

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Evet.farin içini acip öyle montaj yapacagim.

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bildiğim kadarıyla kalitesiz bi ürün mercekler kısa zamanda bozuluyor morhimoto marka olanları vardı onları baya tavsiye ediyolar benimde aklımda olan bi proje youtube de baya videosu mevcut

Ürün uygulama olarak pratik bir şeye benziyor ama kullanımı ile ilgili bir bilgi göremedim. Aydınlatması nasıldır, far yükseklik ayarı olmayan araçlarda nasıl kullanılacak, karşıdan gelen araçların sürücüleri bu farlardan rahatsız olacaklar mı, TÜV muayenelerinde sorun yaşanacak mı ..... vb soruların cevabını almadan bu tür ürünlere para bağlamamakta fayda vardır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hic kimse bu üründen kullanmamis.ilk ben olmayayim.kullanan birileri varsa memnuniyet derecesini bizimle paylasirsa daha saglikli olur.

Ürün uygulama olarak pratik bir şeye benziyor ama kullanımı ile ilgili bir bilgi göremedim. Aydınlatması nasıldır, far ayarı olmayan araçlarda nasıl kullanılacak, karşıdan gelen araçların sürücüleri bu farlardan rahatsız olacaklar mı, TÜV muayenelerinde sorun yaşanacak mı ..... vb soruların cevabını almadan bu tür ürünlere para bağlamamakta fayda vardır diye düşünüyorum.

savas abımden mantıklı bır soru daha :) evet bende bıldıklerımı aktarmaya calısayım benım bıldıgım far ayarı bagladııgnız farın aynasını nasıl yapıyorsanız onun gıbı yapılıyor yanı aynayı oynattıgınızda oda oynadıgı ıcın far ayarı kolaylıkla yapılıyor hocam muayneden gecmıyor ama nedenı ıse mercegı yukseklıge gore ayarlıyan modul olmadıgı ıcın muayneden gecmıyor onunda kolayı var muayneye gıtmeden once farı tekrar acıp mercegı cıkartıp normal ampulunuzu takılyıorsunuz tabı bu sıze ne kadar kolay gelebılır orası tartısılır ben hergun far acıp yaptıgım ıcın pek sorun olmuyor max 1 saat oldugundan pek sorun degıl uygulamaya gelırsen oda soyle oluyor buyrun

http://www.youtube.com/watch?v=W6UvaSYdeDo

:ozur: Şimdi fark ettim, mesajımı yanlış/eksik yazmışım. Mesajımı far ayarı yerine "far yükseklik ayarı" şeklinde düzeltiyorum.

videodaki ürün cok hosuma gitti..peki bu ilandaki ürünle aynı şekilde mi montaj yapılıyor.yani kesip biçmeden eski haline getirebiliyormuyuz farı ? acaba aydınlatması nasıl bu ürünlerin..

Orijinal far ayar motorunu bir şekilde uyarlasak yinede gecmezmi muayeneden.birde bu merceklerin ömrü ne kadar?sararma kararma renk değişimi oluyormu zamanla?

Geri