Bod PERDE Nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darkmoon

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar hepsi buradaya vectra c ler için Bod Perde diye bir şey gelmiş ben tam olarak anlayamadım bu nedir

bu benim düşündüğüm gibi komple perdeyse tam şahane film gibi ama tak çıakr şeklinde tüm camı komple kaplıyan.

otbod2777-1.jpg

otbod2777-2.jpg

otbod2777-3.jpg

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=264133&productId=otbod2777#tablnk

yalnız fiyatı bana biraz tuzlu geldi sizin düşünceniz nedir

hakan bence cok faydali bisey aracina cam filmi yaptirmak istemeyenler icin gunesi engellemenin en guzel yolu :)

camlara filim yapmadan bende bunu düşündüm ama film gibi durmuyor

hiç bir şey filim gibi durmaz zaten

bunu araba üstünde canlı görebilsem nasıl duruyor diye böyle bakmadan netten de alınmaz beyenmessek 150 tl çöpe gider..

bunun ham maddesi ne kadarki fiyatı ne tutuyor niye bu kadar pahalı anlamış değilim

bence bu tür şeyleri netten almak sağlıklı değil görmek lazım

işde arasanda bulamassın :) 30 -40 tl olsa alırdım olmassa kalsın en kötüsü uzun yolda kullanırım derdim ama 150 tl onu diyebiliceğim bir mevla değil :) :)

buyuk aksesuarcilarda belki bulabilirsin. vectra c icin olmasa bile en azindan inceleyip bakarsin begenirsen internetten siparis verirsin ;)

Arkadaşlar bende merak ediyorum bu perdenin görünüşünü.. Fiyatı ucuz olmadığı için belki tatmin edici bir görüntüsü yoktur diyerek sipariş etmeye çekindim.

Gören ya da alan olursa paylaşırsa sevinirim.

Arkadaşlar bende merak ediyorum bu perdenin görünüşünü.. Fiyatı ucuz olmadığı için belki tatmin edici bir görüntüsü yoktur diyerek sipariş etmeye çekindim.

Gören ya da alan olursa paylaşırsa sevinirim.

Benim vectra a için araştırma yaparken bu konuya rasladım. geçen hafta bahsi geçen BOD marka araç perdelerinden kardeşimin arabaya aldık ve taktık.Gayet güzel,sağlam ve montajı çok kolay. kendi aracım için bulur bulmaz sipariş vericem. işte resimler :

Geri