Boludan Selamlar..

Furkan Aksan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar..Ben Furkan..Boluda yaşıyorum..2001 model astra 1.6 nb cd sahibiyim..2000 yılının Ağustos ayında sıfır aldık ve hala kullanmaktayız..Şuana kadar hiç LPG yüzü görmedi..Çokta memnunun 125.000 de olup boya değişen vs bulunmamaktadır..Biraz geç kalmış olsamda bu forumda siz değerli dostlarımla güzel vakit geçirmek isterim..Herkese saygılar keyifli forumlar.. :)

Hoşgeldiniz keyifli forumlar.

Merhaba arkadaşlar..Ben Furkan Aksan..Boluda yaşıyorum..2001 model astra 1.6 nb cd sahibiyim..2000 yılının Ağustos ayında sıfır aldık ve hala kullanmaktayız..Şuana kadar hiç LPG yüzü görmedi..Çokta memnunun 125.000 de olup boya değişen vs bulunmamaktadır..Biraz geç kalmış olsamda bu forumda siz değerli dostlarımla güzel vakit geçirmek isterim..Herkese saygılar keyifli forumlar.. :)

Aramıza hoşgeldiniz.

Hoşgeldiniz maşallah baba yadigarı :)

teşekkür ederim sağolun..:) İnşallah herşey güzel olur..İki tane merak ettiğim bi mevzu var..Birincisi bendeki modelin normal benzindeki yakıtı size göre nasıldır acaba çünkü en son eylül ayında Akdeniz turu yaptık sonucunda kilometrede 28 kuruş yaktı 3 depo benzinle..Bu bir mucize mi sizce? :) İkincisiyse yeni gelecek olan 1.6 CDTI motor hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum sanal ortamlarda anlatıldığı kadarıylaa..Eğer motor yaz gibi gelirse Türkiye pazarına hemen almayı düşünüyoruz açıkçası.. Teşekkürler :))

Merhaba arkadaşlar..Ben Furkan..Boluda yaşıyorum..2001 model astra 1.6 nb cd sahibiyim..2000 yılının Ağustos ayında sıfır aldık ve hala kullanmaktayız..Şuana kadar hiç LPG yüzü görmedi..Çokta memnunun 125.000 de olup boya değişen vs bulunmamaktadır..Biraz geç kalmış olsamda bu forumda siz değerli dostlarımla güzel vakit geçirmek isterim..Herkese saygılar keyifli forumlar.. :)

Hoşgeldiniz FurKan Bey. Bende işim gereği boluya gelir giderim. Bolunun o yollarında 125bin km yapmak aracınızı yeterince yıpratmıştır :rakir:

Hoşgeldiniz FurKan Bey. Bende işim gereği boluya gelir giderim. Bolunun o yollarında 125bin km yapmak aracınızı yeterince yıpratmıştır :rakir:

Hoşbulduk teşekkürler...:) Aslına bakarsan evet yollar çok beter buralarda..Ama araç tamamiyle Bolu-Düzce arası gidip gelmişliği vardır şehiriçine fazla çıkarmıyorum açıkçası..:)) Yine yaşına ve eşdeğerlerine göre diri duruyor maşallah :)

hoşgeldin keyifli forumlar.

Geri