Boya kalkmasi mi yoksa paslanma mi

Çözüm öneriniz var mı

• Öneri

Oy: 0 0.0%
  • Boya

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

sasua48

Kayıtlı Kullanıcı
39-Kırklareli
Siteyi ziyaret et
Merhabalar. 2. El bir araç satın aldım. Ekspertizi pilot garajdan yaptırdım araba sorunsuz fakat bir durum var anlayamadım. Bu fotoğraftaki boya kalkması mıdır? Bunu nasıl satarken Ekspertizde sorun olmayacak şekilde düzeltirim. Tavanla ön cam bitişiğinde var. Çözüm önerileriniz var mi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250104_164412_Gallery.webp
    Screenshot_20250104_164412_Gallery.webp
    47.6 KB · Görüntüleme: 4
Merhabalar. 2. El bir araç satın aldım. Ekspertizi pilot garajdan yaptırdım araba sorunsuz fakat bir durum var anlayamadım. Bu fotoğraftaki boya kalkması mıdır? Bunu nasıl satarken Ekspertizde sorun olmayacak şekilde düzeltirim. Tavanla ön cam bitişiğinde var. Çözüm önerileriniz var mi
Görebildiğim kadarıyla boya kalkması var, buna bağlı paslı kısımlar da var. Tavan boyasız ise sorunlu bölgeye ince bir boya atılabilir. Detaylı öncesi sonrası resimlerseniz sorun olacağını düşünmüyorum satarken.

Görebildiğim kadarıyla boya kalkması var, buna bağlı paslı kısımlar da var. Tavan boyasız ise sorunlu bölgeye ince bir boya atılabilir. Detaylı öncesi sonrası resimlerseniz sorun olacağını düşünmüyorum satarken.
Rötüş boyasi kurtarır mı hocam tavan orijinal boyasiz

Bu maalesef kronik bir problem aslında araçların 10 yıl boya garantisi var zorlamak lazım... Ben aracımda bir adet beyaz renk oje taşıyorum. Bu tarz tavan çıta kenarında kalkma gördüğümde hemen ince bir şekilde sürüyorum. Bu sayede ilerlemeden durdurmak mümkün oluyor.

Boyasız bir çözümün sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Yukarıda yazılan gibi öncesini fotoğraflandırırsanız sorun olmaz. İnsanlar şu boya takıntısından kurtulsa iyi olacak hadi değişimde tereddüt edersin, kalın macunlu düzeltmeden tereddüt edersin anlarım. Ama temizlik boyası yada çizik boyasına takılmalarını anlamıyorum.

Geri