Boya koruma ankara

whiteaction

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar ankarada fiyatı uygun ve işçiliği güzel boya koruma pasta cila tarzı neresi var?
araba 2008 model ama benzinlikte yıkayanlar fırçayla yıkadığı için üzeri çizik gibi oldu güneş vurunca çok belli oluyor!iyi bi yer bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim!

geçenlerde Bilkent Shell'de bir kampanya vardı.. 100 tl'lik benzin alırsan Shell Smart Card'la, Sonax'ta boya koruma ve parlatma 249 tl, diye...

ben tüm Shell'lerde diye zannediyordum, her zaman aldığım Ümitköy'den benzin aldım ama bu kampanya sadece Bilkent Shell'de geçerliymiş..

uygun olarak söyleyebileceğim bu var, çünkü dediğim gibi benzin alıyorsun ve Sonax'ta indirimli boya koruma kazanıyorsun..

sonax sin nano teknolji yagmurdan koruma dis etkenlerden koruma gibi biseyi var yenimi cikti bilmiyorum gördüm aldim mükemmel birsey arabanin üstünde su durmuyor su an bir kere yapiyosun bayagi gidiyor cok toz olduysa bir su tutuyosun kayip oluyor gidiyor tavsiye ederim

hımmm, bu arada bende 1,5 ay önce Cepa Bauhaus'tan stand görevlisinin tavsiyesiyle Turtle Wax cila aldım.. aracıma uyguladım ve mükemmel oldu..

baya yoruldum fakat yanımda bir arkadaşım daha vardı, önce onun arabasını, sonra benimkini yaptık ve cidden pırıl pırıl oldu.. Aracım kırmızı olduğu için rengi süper oldu, kendini gösteriyor yani..

Bilkent tabanvayda 175 lira. Kampanya var. (Boya koruma+motor koruma+vinil koruma) Taksit yaparlar istersen.

Uğur, sen yaptırdın mı Tabanvay'da..??

yakınlığın var mı bilmiyorum ama ben Tabanvay'a pek güvenmiyorum, ondan sordum sana..

eğer, yaptırdıysan ve işçiliği güzelse, düşünebilirim...

Uğur, sen yaptırdın mı Tabanvay'da..??

yakınlığın var mı bilmiyorum ama ben Tabanvay'a pek güvenmiyorum, ondan sordum sana..

eğer, yaptırdıysan ve işçiliği güzelse, düşünebilirim...

Ben hiç yaptırmadım ama geçen bizim arkadaşın Cıvıc HB ine yaptırdık. Bikaç arkadaşımda orda yaptırıyor. Çok memnunlar. Bende beğendim. İşçilik falan gayet iyi. Güvenilir biyer. 6 ay sonra yenilemeye para almıyorlar. Ayrıca istersen nakitte indirim yaptırırız veya peşine taksit.Sınavlardan sonra bende yaptırmayı düşünüyorum oraya fiyat aynı kalırsa.

Yarın ders aramda bende gidip bir konuşiyim ozaman...

Teşekkürler..

arkadaşım tabanway da 175 lira değil arkadaşın dediği paket 300tl. 2 ay önce yaptırdım ben...

kaç lira şimdi beyler bu karıştı ortalık 300 felan?ben cepanın altındaki yere sordum boya koruma motor koruma iç dış yıkama 195 lira dediler

Geri