Boya Koruma ve pasta Arasındaki Fark ?

corsa2012

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merebalar bi sorum olucak ve merakda ediorm tabi. 2012 1.3 turba enjoy aracım war ilerleyen zamanlarda boy koruma yaptırmayı düşünüyorum ama şimdiden kılcak denilcek kadar çizikler war aracımda bikaçyerinde bikaç yerdede çok da derin olmasada biras büyük çizikler war acaba boya koruma çizikleri gideriyomu yoksa sadece daha canlı bi görünüm ve dış etkenlere karşı korumamı sağlıyo? Sıkılmadan okuduğunuz için şimdiden teşekkürler :)

Pasta(Polish) aşındırıcıdır. Boyayı incelterek çizikleri giderir. Yılda max. 2 defa yapılması önerilir.
Cila(Wax) koruma ürünüdür. Katman oluşturur, korur parlatır, çizikleri maskeler. Bunu aracın üzerindeki korumanın gittiğini düşündüğünüz her zaman uygulayabilirsiniz.
Kılcal, dairesel çizikler için ister katı-sıvı waxla maskeleyin ister ince aşındırıcılarla çiziklerden komple kurtulun ;)

teşekkürler. Peki sizn önerdiğiniz bi wax warmı ayrıca bunu ben yapabilirmiyim kendim ?

Biri tükrükle atılıyor, biri tükrüksüz :D

Kılcal cizikleri için; meguiars m 82 yada 205, çizik sonrası parlaklık için; autoglym srp, boya koruyucu wax için; autoglym erp, 3m wax bunlar kolay uygulandgindan, fk1000 katı boya koruyucu ve mukemmeldir sadece silme sonucu temel reis gibi pazı sahibi olabilirsiniz :D

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

Bu alt forumdaki uygulama konularına bi bakın, bende autoglym markasının srp ve egp ürünlerini kullanarak bi uygulama yapmıştım gene burada konusu mevcut. Gözünüz keserse yaparsınız tabi sıvı waxların uygulaması kolay kalıcılığı azken katı waxların uygulaması biraz daha zahmetli ama daha uzun süre boyaya tutunur. Uygulamalara bi göz atın ;)

Geri