boya korumadan önce çizik ile ilgili uygulamalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siezma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siezma

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arabamı park halindeyken yaklaşık 10 cm lik bir çizik oluştu ve arabama boya koruma yaptırmayı düşünüyorum ama çizik pasta cilayla falan kapanacak gibi gözükmüyor parça boya yapılması gerekebilir diye düşünüyorum peki arabanın kaskosu delinmeden bu tür çizikleri karşılayacağı yazıl, eğer boya gerekirse boya işlemini sadece serviste mi yaptırayım çünkü boya korumayı servise yaptırmayı düşünmüyorum
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Bazı şirketler kaskodan mini onarım hizmeti veriyor ve kaskoyu bozmadan yaptırabiliyorsunuz.

benim kaskomda mini onarım var peki bu boya işlemini sadece servise mi yaptırabilirim
çünkü boya korumayı sonax a yaptırmayı düşünüyorum

Benim kaskomda da mini onarım var. Sadece serviste yaptırmakzorunda değilsiniz.
Anlaşmalı yerleri de oluyor. Örneğin benim kaskom autoking ile anlaşmalı.
Ufak tefek yerlerde hafif rötuş isteyen yerkeri yaptıracağım, sonraqasında kısmetse Mequiars'a gidip boya koruma+iç+dış temizlik yada forumdan bir arkadaşla yapabildiğim kadar yaapcağım inşallh :)

Son düzenleme:
benim kaskomda mini onarım var peki bu boya işlemini sadece servise mi yaptırabilirim
çünkü boya korumayı sonax a yaptırmayı düşünüyorum

Kaskonuzu arayıp anlaşmalı olduğu yeri öğrenin, gider ücretsiz yaptırırsınız, bildiğim kadarıyla 150 tl ye kadar ücretsiz karşılanıyor.

yanlış hatırlamıyorsam benim kaskomda autoking ile anlaşmalıydı
paylaşımlarınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar

ufak tefek çizikler için aracını boyatmanı tavsiye etmem, bırak üstünde nazarlık kalsın, bugünde benim zoruma giden bir olay oldu astramı tazikli su makinesinle yıkarken iki tane derin çizik gördüm 10cm boyunda nerde oldu diye düşünüyorum aklıma getiremiyorum, insan gerçekten çok üzülüyor.

mehmet bey bende yıkanırken gördüm zaten
aynen tazikli suyla yıkanırken ortaya çıktı peki boyatmasam oradan zamanla paslanma yapmaz mı

düzgün bir rötuş ile boya düzeltme yaptırabilirsiniz..

teşekkür ederim ibrahim bey

Geri