Böyle bir vectrayı alırmıydınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan k@dir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

k@dir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
aracın fiyatı arkadaşlar 7,500-ytl ye kadar indi şahsen ben takip ediyorum biras daha düşerse almayı bile planlıyorum :D

1999 model (kategori 3,grup H) proflex süspansiyon yaklaşık 15 adet jant,yedek disk ve balatar,ön pist yaylar,kilitli şanzıman bunlarda yanında verilen parçalar. aracın yeni resimlerini gördüm toparlanmış yarış sonrası bu kadar kirli değil :D

r36bf6.jpg

Son düzenleme:
bu arabayı alsan bi işe yaramaz herhalde ancak bakarsın yani

araç şu anda 230 hp civarında yürüyo bi sorun yok şuanda. tek sorun plaka yok. :D

Almazdım sanırım ama emin oldugum birsey var, türkiyedeki en güvenli vectralardan birine sahip olursun buna eminim ;) o roll bar'lar olduğu sürece...Ancak hususiye çevrilince onları çıkartm ihtimalleri de olabilir,iyi araştırmak lazım

husisiye dönme imkanı yok :D çünkü şasesi felan malum oynandığı için orjinalliği bozulmuş durumda araba. roll barlara gelince yani tartışılmaz. bide bununun motor, şanzıman, firen sistemini felan komple benim kadette mi geçirsem diyorum :D. ustamla konuştum 1,500 felan bulur aktarım diyor. ayrıca roll barlarda dahil.

Kadir plakadan değilde yani yazacam artık folloş olmuştur şaşesi onun için alınmaz Allah bilir kaç kere sağını solunu vurmuştur

ne biliyim araban vardır,paran vardır ama hafta sonlarında da kendini şımartmak için bir oyuncak istersin; ve alır oynarsın bununla.. parça sök tak, sonra çık yola gez toz, yap boz.. öbür türlü kısıtlı imkanlarla para harcamaz buna.

Geri