Ynt: brc mi landirenzo mu?
Araciniz hayırlı olsun iyi günlerde kullanım. BRC kullanıcısıyım yağlama yok. Landirenzo ile BRC arasında çok kararsız kaldım, forum ve internette genel söylem ustanın iyi olması, kit print bile olsa usta iyi değilse bi işe yaramaz şeklinde paylaşımlar var. Ben Urfada çevremi dinledim, dinledim derken en çok ismi geçen, olumlu yorumlar alan yer, gittim mekanlarına baktım ustalarıni dinledim. İkisinede hem BRC hem Landirenzo ya gittim baktım kafama BRC yattı onu taktirdim 150 lira yakıt hediyeside ekstra oldu. şükür en ufak olumsuzluk yok. Tavsiyem cevrenizdeki lpg kullanicilarini dinleyin, gidin ustayla konuşun. Montaj yaparken yakalayabilirseniz montajlarnı izleyin zaten bir fikir oluşur kafanızda. Sunuda belirteyim araştırmaya ilk başladığımda Landirenzo ağır basiyordu ama Landirenzo ustası fikirlerimi tamamen değiştirdi şöyle ki arıza ışığı sordum Landirenzo ustasina % 95 yanmaz ama yanarsada önemli değil bişey olmaz dedi servis söndürür dedi, Landirenzo fikri böylece bitti. Aynı soruya BRC yanmaz dedi hiçbir şekilde yanmayacak dedi yanarsa dedim yanmayacak dedi tekrar, yanarsa kit hediye dedi usta hediye lafı biraz abartı oldu ama beni ikna etti. Kit ikiside olur mesele usta kolay gelsin...