Bu araba bi harika dostum :) Yeni Opelciyim :)

ahmetokur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Kayseriden selamlar.. 20.05.2013'te artık bende bir Opel sahibi oldum.. Uzun zaman araştırdım, eli ayağı düzgün temiz bişey kovaladım.. sonunda buldum diye düşünüyorum...
2007 model 60.000'de , 3 parça boya, değişen yok... Siyah, Simsiyah :)

201305200555.jpg

201305200559.jpg

201305200558.jpg

201305190550.jpg

201305200561.jpg

201305200563.jpg

Allah kaza bela vermesin güzel günlerde binmek sürmek nasip olsun.

Hayırlı olsun Ahmet Abi :bir: maşallah..Bu combolar bir başka.. Konuyu açtığında da farketmiştik zaten, senin gönlün de siyah combodaydı :D orj mercekli corsa/combo xenonu + en incesinden siyah cam filmi yeter de artar bile..Olur sana kaymaklı combo ;) aa :confused: bu arada cdti imiş,buna chip de gider :rolleyes:

Boyası çok diri duruyor, boncuk moncuk bişi takın iç dikize, nazar deymesin :)

Hayırlı olsun. Bu arabanın ilanını görmüştüm. Belkide site de yine siz paylaşmışsınızdır. Güzel araç maşallah.

Evet ben sizlerin değerli görüşlerinizi sorarak seçimimi yapmıştım. 2 adet ilan linki vermiştim bakmıştınız. Gri olan içimize sinmedi, çok yıpranmış. Ama bu gerçekten orjinal ve diri. Motoruna felan baktırdık bi sıkıntısı yok. İlk günden depoyu fulledim opetten, yollar beni bekler ... :)

Bu arada muayenesi yaklaşmış.. Muayene hakkında uyaracağınız noktalar varmı

Kazasız belasız hayırlı günlerde kullanın... Yakıt tabi tercih meseledir ama bnm aracım benzinli ben Shell den alıyorum ve bir kaç kez ölçümledim opetten aldığım yakıta göre daha fazla yol yapıyor araç

Hatta işyerindeki servisçide ölçüm yapmış full deposunda Shell opete göre 70 km daha fazla yol yaptığını söylüyor.

Hayırlı olsun, Allah kaza-bela vermesin, her daim ilk günkü ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.

Babamla beraber işyerimizde kullandığımız emektar 2004 model bir doblomuz var, kısmetse bu sene sonuna doğru elden çıkartıp 2006 üzeri Combo City almayı düşünüyorum. Çok sevdiğim bir araçtır Combolar. Maşallah.

Geri