30 Ocak 2008 #1 Merivam Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eki 2006 Mesajlar 49 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 58 www.unyekaradeniz.com
30 Ocak 2008 #2 _SeRcAn_ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Eki 2007 Mesajlar 1,532 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Siteyi ziyaret et araban gerçekten cok güzel allah kaza bela wermesin!!!!
30 Ocak 2008 Konuyu Başlatan #3 Merivam Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eki 2006 Mesajlar 49 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 58 www.unyekaradeniz.com Srcn' Alıntı: araban gerçekten cok güzel allah kaza bela wermesin!!!! Genişletmek için tıkla ... Allah Razı olsun sağolun,sizlere de nasip etsin..
Srcn' Alıntı: araban gerçekten cok güzel allah kaza bela wermesin!!!! Genişletmek için tıkla ... Allah Razı olsun sağolun,sizlere de nasip etsin..
30 Ocak 2008 #4 kenangocmen88 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2006 Mesajlar 1,982 Tepkime puanı 2 Puanları 38 Siteyi ziyaret et hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin... çok güzel... yaptırdığınız cam filmleri hakkında bilgi verirmisiniz?(fiyat,marka,numara)
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin... çok güzel... yaptırdığınız cam filmleri hakkında bilgi verirmisiniz?(fiyat,marka,numara)
30 Ocak 2008 Konuyu Başlatan #5 Merivam Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eki 2006 Mesajlar 49 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 58 www.unyekaradeniz.com kenangocmen88' Alıntı: hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin... çok güzel... yaptırdığınız cam filmleri hakkında bilgi verirmisiniz?(fiyat,marka,numara) Genişletmek için tıkla ... Ben arabayı alırken arka camlar siyah istedim.. ne kadar fark verdiğimi unuttum.. Opel bayiine sorarsanız sizi bilgilendirirler sanıyorum..
kenangocmen88' Alıntı: hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin... çok güzel... yaptırdığınız cam filmleri hakkında bilgi verirmisiniz?(fiyat,marka,numara) Genişletmek için tıkla ... Ben arabayı alırken arka camlar siyah istedim.. ne kadar fark verdiğimi unuttum.. Opel bayiine sorarsanız sizi bilgilendirirler sanıyorum..
31 Ocak 2008 #6 kenangocmen88 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2006 Mesajlar 1,982 Tepkime puanı 2 Puanları 38 Siteyi ziyaret et teşekkürler...
31 Ocak 2008 #7 ahmet altınçubuk Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Ocak 2008 Mesajlar 566 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 Siteyi ziyaret et Araban çok güzel corsa'dan sonra almayı düşündüğüm araba bu. Tam bir aile arabası, iyi günlerde kullanırsın inşallah. Ahmet Altınçubuk
Araban çok güzel corsa'dan sonra almayı düşündüğüm araba bu. Tam bir aile arabası, iyi günlerde kullanırsın inşallah. Ahmet Altınçubuk
31 Ocak 2008 #8 G Gökhan_55 Bilgi Girilmemiş hemşerim araban oldukça güzelmiş güle güle kullan.. ben de en kısa zamnda 55 yapıcam inşlh...
31 Ocak 2008 Konuyu Başlatan #9 Merivam Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eki 2006 Mesajlar 49 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 58 www.unyekaradeniz.com Teşekkürler Gökhan , senin Opel de harika. Daha önceki arabamın renginden.. Kazasız belasız güle güle kullan sen de.
Teşekkürler Gökhan , senin Opel de harika. Daha önceki arabamın renginden.. Kazasız belasız güle güle kullan sen de.
31 Ocak 2008 #10 astrax_35 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Şub 2007 Mesajlar 1,739 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 39 Siteyi ziyaret et kazasız belasız güle güle kullanmanız dileğiyle..