Bu jantın Markası Ne Arkadaşlar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Firaty06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Firaty06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Bu jantı hep e30larda felan goruyordum hatta ılk baslarda hıc hosuma gıtmıyordu ama yavas yavas hosuma gıtmeye basladı sahıbındene bakarken bırısı astraya takmıs hosuma gıttı markası ve fıyatı felan nedır bunun ? ve bu kac ıncdır bu arabanın ustundekı tahmınen ? bana 16gibi geldi

arabanın lınkı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...a-2003-astra-g-hb-sade-ve-hos-33673651/detay/

Ekli dosyalar

• Astraaa.webp
    Astraaa.webp
    44 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
arabadaki 16" adanalı jantı diye geçio sahibindende aratırsanız bulursunuz normal adını bende bilmiyorum :D

bunlar genelde replika bbs jantlarıdır :D

bbs_ch_plasma_ci3_l.jpg

Son düzenleme:
keskin marka

Ne cok marka bu jantı uretıyor :) Peki Sizce Nasıl Durmus Jant ?

patenti bbsye aittir ama marka çeşitliliği çok :D 16 inçlerde güzel durmuyor daha büyük olunca güzel duruyor ben bitane 93 3.20 ci de gördüm 20 inç flandı sanırm bundan vardı çok dehşet duruyordu ama 16 alacaksan bbsnin şu jantı çok tatlı bulursam temiz yapıştırcam bende

BBS1.jpg

patenti bbsye aittir ama marka çeşitliliği çok :D 16 inçlerde güzel durmuyor daha büyük olunca güzel duruyor ben bitane 93 3.20 ci de gördüm 20 inç flandı sanırm bundan vardı çok dehşet duruyordu ama 16 alacaksan bbsnin şu jantı çok tatlı bulursam temiz yapıştırcam bende

BBS1.jpg

Bu jantları BBS nin Yapı taşı olarak görüyorum ben. BBS RS çok farklı bir jant :good:

bu jantlar bizm opellerle gelen conti premium contac 2 lastiklere uyarmı yoksa buna uygun lastikler farklımıdır? pek anlamamda şahsen :D

Bunların replıkası 17 ınc bulabılır mıyız ve fıyatı asagı yukarı kaca patlar lastıkle beraber bılen varsa pm de atabılır...

Geri