Bu jant'ın modelini markasını bilen ? Yada kullanıldığı aracı bilen..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NaeX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NaeX

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Çok uzun zamandır bu jant'ın marka ve modelini arıyorum.. Arac'ın sahibi ilede görüştüm emin olmamakla birlikte Ronal marka olduğunu söyledi ve ben ronal ın bütün jantlarını araştırdım bulamadım. Saab jant'ı olarak düşündüm ama yine bir sonuç elde edemedim.. Benim tahminim jant ronal ın bir araç markasına ürettiği bir model ama hiç bir şekilde de ulaşamadım o model e :) Yardım edebilicek var ise çok sevinirim..

clmh.jpg

clm2.jpg

foto0321a.jpg

ron9m.jpg

ron5.jpg

ron4w.jpg

Son düzenleme:
benim aklıma volvo jantları geldi s40 ların jantlarına filan biraz benziyo

jantların ne olduğunu buldum ronal ın laguna ve safrane biturbo modellerine özel ürettiği bir model. safrane 5 bijon olduğu için benim işime pek yaramıyor :) laguna için olanını bulmakda imkansız gibi birşey. ama arıyorum..

bence calibra turbo jantları da güzel olur kadett e.

Aynen , madem 5 bijona dönmek gibi durumlar olacak. o zaman calibra turbo jantı kadettiçin biçilmiş kaftan. Takımı 500 TL dan satılık vardı bir arkadaşta.Duruyor ise sorarız.

Açıkcası bu jantın alternatifi değil benim için.. Dikkatlice bakarsanız Ronal bir kaç kazak üstün.. İlk etapda baktığım jantlar bunlar. Alternatifi şuan için Ronal Turbo modelidir..

ok sorun yok.Umarım bulursun.

İnş. :) aslıda şuan acelesi yok ama aracı toplatıcam.. İsotta Cenker abi sağ olsun elinde c20xe motor var onuda alıp koymayı düşünüyorum içeri almışken 4.4 lük çıksın istiyorum sonrasında jant veya başka bir derdin peşine düşmek istmiyorum o yüzden gören vs vardır diye konuyu açtım bundan sonrası kısmet.. yorumlar için tşk.

Geri