bu lastık opel astra h 'a olurmu

nurettinyasar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ıyı gunler opel astra 2006 1.3 enjoy sport arabama lastık aldım ama benım ıstedıgım michelin primacy serisi idi ancak adam bana direk michelin pilot sport 3 lastık takmıs :)) ama ılk defa lastıklerı degıstırdım 180 ıle gıderken arac sankı zıplıyo sızce bu lastık benım arabaya uygun degılmı yoksa normalmi ???

eski lastıklerımle 175 anca yapıyodum bu arada :)
(yol aydın otobanı)

200 e cikmayi başarirsan düzelir merak etme :)
yeni lastiklerin daha esnektir. eski lastikler kullanıldıkca ve zamanla sertleşiyolar...

ya bugun izmir 2. sanayide motordan gelen ıslık sesi icin onarıma gittim orda gördüm lastiklere nazar değmiş sag on lastik 1 cm lik yarık meydana gelmiş daha alali 1 hafta olmamıştı :) Çarşamba girim degistirteyim lastikleri garanti kapsamında :)

yarığı garantiden değiştireceklerini hiç ama hiç sanmıyorum inşallah değiştirirler. Lastik firmaları genelde balon yapmaya karşı garanti verirler

yarığı garantiden değiştireceklerini hiç ama hiç sanmıyorum inşallah değiştirirler. Lastik firmaları genelde balon yapmaya karşı garanti verirler

kabul etmedı cakal ya :(((
neyse onemlı bısey degılmıs adam anlattı 2 katman mıs lastık ılk katmanda kucuk bı cızık dedı bı sıkıntı yaratmaz dedı :S

Geri