Bu Modifiye parçaları alınırmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilkem07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.cancanoto.com.tr/index.php?do=catalog/show2&p=473

Arkadaşlar yukarıdaki linkte vermiş olduğum , astra f kasanın 479 tl ye ful body kiti mevcut sizce alınırmı ne derece sağlıklı olur , adresi ankara siz oke verirseniz adamla konuşmaya gitcem.

fiberlere yaklaşma derim plastik bulursan al.çnkü fiberler çat diye kırılıyor

tampon altı parça hoş duruyo ama panjur biraz çakma gibi resimde kaputla arasına neredeyse parmak girecek.

komple kit demiş ama sadece ön taraf resmi var?

Teşekkürler arkadaşlar ozaman hiç aramayım bile , peki aracıma ne alayım modifiyeye nerden başlayayım , ilk maaşımı aldımda :D ilk 3 maaşımı modifiyeye ayırcam , şu an aracımda ses sistemi mevcut , hava filtre kiti mevcut , bunun dışında herşey orjinal. Adım adım neler yapayım arkadaşlar.?

Teşekkürler arkadaşlar ozaman hiç aramayım bile , peki aracıma ne alayım modifiyeye nerden başlayayım , ilk maaşımı aldımda :D ilk 3 maaşımı modifiyeye ayırcam , şu an aracımda ses sistemi mevcut , hava filtre kiti mevcut , bunun dışında herşey orjinal. Adım adım neler yapayım arkadaşlar.?
üç maaşımı ayıracağım demişsiniz o halde ilk iş güzel bir jant almakla başlayabilirsiniz cunkı aracı jantları gösteriyor onun dışında aşırıya kacmaya gerek yok zaten zira bir bulaştımı sonunu getiremiyorsunuz illa kit alacağım derseniz bir rieger aracınızı fazlasıyla değiştirir ama çok maliyetli olur bu da arkadaşların da dediği gibi fiber işlerine fazla girmemek lazım ...

Cengiz abi rieger kitler güzelde baya pahalı seninde dediğin gibi , ozaman ben ilk önce güzel ofsetli bir jant takımı alayım , sonra yay, sonra angel ön arka stop , sonrası allah kerim ,

peki bu ofsetli janları nasıl almalıyım bijon aralığı sürtme yapmaması için ofset ölçüleri , kaç inç ? ilgili jant siteleri varmı bu konuda arkadaşlar .

Bide arkadaşlar en azından spor panjur ,ve far üstü kaş takımı gördüm sitede bi arkadaşımız yapmış süperdi bu nerde satılır ?

genç olmak ne güzel :rolleyes:

ilk 6 maaşı toparladıktan sonra baba desteğini de arkama alıp opelimi almıştım.
artık ev geçindiriyoruz diye, maaştan para artarsa bakıma girip ihityaçları gideriyoruz artmazsa idare eder böle deyip geçiyoruz.

tampon altı ekler için yalçın nickli üyeye bi sor istersen onda plastik tampon vs. olması lazım.

genç olmak ne güzel :rolleyes:

ilk 6 maaşı toparladıktan sonra baba desteğini de arkama alıp opelimi almıştım.
artık ev geçindiriyoruz diye, maaştan para artarsa bakıma girip ihityaçları gideriyoruz artmazsa idare eder böle deyip geçiyoruz.

tampon altı ekler için yalçın nickli üyeye bi sor istersen onda plastik tampon vs. olması lazım.

Abi sende gençsin daha 30 yaş ne ki , bende nişanlıyım evlenene kadar araca ne yaptıysam o sonra hatun öldürür valla :D

Abi sende gençsin daha 30 yaş ne ki , bende nişanlıyım evlenene kadar araca ne yaptıysam o sonra hatun öldürür valla :D
işte gençlikten asıl kastım o
evlenene kadar yap yapabildiğini :) sonra araba 2. plana atılıyo bide çocuk olunca silmeye bile vakit ayıramıyosun.

cengiz abinin attığı linkteki, panjura bütünleşik kaş süper duruyo replika bişi bulursan haberimiz olsun bigün arabaya zaman ve para ayırabilirsem en hoşuma giden mod. parça o

Geri