Bu parÇa hakkinda bİlgİsİ olan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan izm06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

izm06

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkdaşlar merhabalar bu parça hakkında bilgisi olan varmıdır ? nereden temin edebilirim ikamesi varmıdır?Şimdiden çok teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• eb2d07e1-d319-40c6-a835-abff6cbca32b (1).webp
    eb2d07e1-d319-40c6-a835-abff6cbca32b (1).webp
    19.6 KB · Görüntüleme: 56
  • 4982607e-e6cc-4f2f-9c96-302dc5d36db8.webp
    4982607e-e6cc-4f2f-9c96-302dc5d36db8.webp
    28.9 KB · Görüntüleme: 56
Veysel bey ben hiç bir şeye benzetemedim bunu :) illaki forumdaki tecrübeli arkadaşlar bilirler. Nerenin parçası bu sizmi söktünüz neden söktünüz ? biraz daha bilgi verirseniz belki daha iyi yardımcı olur arkadaşlar

Şanzıman havalandırma valfinde buna benzer bir parça var, ama hem fotoğraf net değil hem de parçanın nereden söküldüğü ile ilgili bir bilgi yok o yüzden işkembeden sallamak olmaz. Bir puzzle parçası alıp bu nerenin parçası demeye benzemiş :D

Merhabalar tekrar :) aceleden yazmayi unutmusum omeganin ic gosterge (kadran ) aydinlatmasi kalorifer aydinlatmasi gibi vs fari acinca yanan ampullerin tamami sondum ufak bir duman cikti far anahtarindan bende far anahtarini sokmek durumunda kaldim bu devrenin bir parcasi ama daha once benzerini bile gormedim markasi nedir logoyu bile bilmiyorum ��Bu arada sigorta demeyin sigortalarin tamamini kontrol ettim arkadaslar simdiden yardimlariniz icin tekrar tekrar tesekkur ederim hepinize

O zaman bu parça buzzer olmalı

Ancak ses konusunda. Bir problem yok isiklandirmayi tamamlayan bir aksam olabilirmi buzzer bildigim kadariyla sadece ses cikariyor

Parçayı zaten sökmüşsün içine aç içindeki leri görelim ozaman çözeriz ne olduğunu

Sökerken sanırım zorla yerinden çıkartmışsınız gibi,o alttaki iki delik bağlantı ayaklarının olması gereken delikler gibi duruyor sanki havya ile lehimler ısıtılıp çıkarılması gerekiyormuş gibi duruyor,ayrıca W harfinin olduğu kısım sanırım baskı devresi ve zorlamadan dolayı devre çatlamış gibi,bunun söküldüğü devreninde resmi varsa daha faydalı veya size yardımı olacak yorumlar mümkün olabilir.

Geri