Bu parçayı nereden temin edebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cemil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cemil

Yönetici
Başkan
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Mrb.Arkadaşlar..Aşağıda paylaştığım fotodaki işaretlediğim ufak conta tarzı plastiğin adı nedir ve nereden temin edebilirim..

Not:Foto temsilidir..

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    20.6 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Çıkmacıları deneyin. özellikle ankara :)

Şu ufak conta gibi parçanın tanesine servisin istediği ücret 34 tl..İlginç..İstanbul çıkmacılara bir ara uğrıyım diycemde,bazen onlar çıkmasına bile servisten daha fazla ücret istiyorlar :)..Neyse acileyeti yok..bakıcaz artık..

İstanbul Atatürk sanayi sitesinde bulursun, olimpiyat stadı arkası. Corsa sol kapı cebi serviste 150tl çift satılıyor, tekini 10tl ye aldım üzerine çay içtim dükkanda =)

ikitelli çıkmacılar :)

ikitelli çıkmacılar :)

Tayfun hocam sizi grandepunto sitesinden tanıyorum sanırım..Yanılıyormuyum?Geçen hafta sattım bende evo yu..Neyse..İkitelli biraz bana ters ama yapıcak birşey yok.Açıkçası ufacık bir pula 34 lira vermek zoruma gidiyor..Daha önce oradan parça almaya gitmiştim(Toyota teybi için açıp kapama butonu).Orjinalinden fazla fiyat istemişlerdi,ama tekrar denemekte fayda var :)..

hafızanız sizi yanıltmıyor Cemil bey. aynen. halen bakıyorum arada tecrübelerimizi arkadaşlarla paylaşıyorum. hocam eğer uzaksa oradaki çıkmacıların birçoğunun numarası nette de var önce telefonla ara ve fiyat al. dediğine katılıyorum çıkmacılar resmen sıfır parça satar gibi fiyat veriyorlar ama aynı parçaya 150 diyen de var 20 diyen de.. şahsen biz corsa ayna içi kasasını 160 dediler 20 ye aldık :D

Geri