Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam aracı 2 senedir lpg kulanıyorum 60 binde. Hayır dün hiç bir problem yoktu. Sadece geçen hafta suyu depodan akıtıp hareret yaıyordu onu tamir etirdimFerhat bey öncelikle geçmiş olsun, aracınız ne kadar zamandır LPG ile kullanılıyor. Uzun süredir kullanılıyorsa aracınızı öncelikle kompresyon testine sokturmalısınız. Bunun dışında gün içersinde tekrar yapıyormu ? Yoksa sadece sabahları ilk çalıştırmada mı oluyor ?
Hocam opet petrolden aldım. Bakımı 2 hafta önce yaptım 100 km dahi halen gitmedimAnladım hocam, o zaman şu şekilde ilerlemekte fayda var. Aracınız da en son hangi istasyondan yakıt almıştınız. Yakıt seviyesini çeyrek depo altına düşürmeyin. Belkide yakıt kaynaklı bir problem olabilir, ayrıca son bakım üzerinden kaç kilometre geçti. Buji veya bobin kaynaklı sorun yaşamanızda muhtemel...
Hocam yolda giderken su biti su doldurdum eve geldim arabanın su damlatığını fark etim su deosunun kapagını açtım aracı çalıştırdım su hemen boşalmaya başladı sonra geri fışkırdı. Bende tamirciye götürdüm borusu delinmiş su ondan bitiyor dedi hortumu degiştirdiHararet neden yaptı sistemde havası alındını
Erken fark ettiyseniz sorun çıkmaz ama üzerine gittiyseniz conta yakmış olabilir hasip ustasına dediği gibi bir kompresör testi yaptırınHocam yolda giderken su biti su doldurdum eve geldim arabanın su damlatığını fark etim su deosunun kapagını açtım aracı çalıştırdım su hemen boşalmaya başladı sonra geri fışkırdı. Bende tamirciye götürdüm borusu delinmiş su ondan bitiyor dedi hortumu degiştirdi
Tm usta yardımın için tşk. Şimdi teste götürücemErken fark ettiyseniz sorun çıkmaz ama üzerine gittiyseniz conta yakmış olabilir hasip ustasına dediği gibi bir kompresör testi yaptırın