bu ses ne?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mmtcopur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mmtcopur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhebar arkadşlar aracım 2013 sedan bozuk yollarda ya da çukura düştüğümde arka sağ tekerden tok bir ses geliyor acaba sebebi ne? aynı sorunu yaşayan oldu mu? aracım daha 2 aylık servise götürmelimiyim? ilerde daha büyük problemler çıkarır mı? 

Ynt: bu ses ne?

Muhtemelen kaliper sesidir. Ben de bagajdaki bölmeden vs geliyor sanıyodum ama kalipermiş. Degiştirdiler sorun bitti.

Her araçta hemen hemen oluyor bendede olmuştu özellikle kasislerde daha belirgin bir ses çkıyordu serviste alladılar pulladılar, yağladılar birdaha olmadı.

teşekkürler bende amortisör felandır diye korkmuştum peki bu kaliper değişince bir müddet sonra aynı sorun gene oluyormu aracım 2000 km 'de her 2000 km'de olacaksa işimiz var gerçekten

mmtcopur link' Alıntı:
teşekkürler bende amortisör felandır diye korkmuştum peki bu kaliper değişince bir müddet sonra aynı sorun gene oluyormu aracım 2000 km 'de her 2000 km'de olacaksa işimiz var gerçekten

Ben servise götürdüm. Ustayla birlikte biraz bozuk yolda bi daha baktık o da kaliperden dedi. Garantiden değiştirdi mi sıktı mı naptıysa yaptı bende bi daha o ses duyulmadı.

Benim aracta da 3 binlerde görülmüştü. Araç şu anda 8000'de problem yok.

Geri