Bu Volan Problemi nedir? (Corsa C CDTI) Tam olarak tanımlayınız...

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bu volan olayı nedir? Ben 5 aydır biniyorum bir sıkıntı yok. Ne kalkışlarda ne sirkeleme ne çekiş problem... Şeytan kulağına kurşun.
Nereden anlıyacağız bu sorunu? Belirtileri neler? Millet yazmış ama sorunu bilmiyoruz ki....

Yada şöyle soruyum... Her corsa c de bu olay varmı? Vardır diyorsanız o zaman bizim de vardır. Hiç mi farketmiyoruz.

Sadece benim debriyajde farkettiğim az bi titreme var... Ses olayı falan yok ama... Yoksa problem yok diyebilir miyiz?

Son düzenleme:
Demekki daha tam tanımlanamayan bir arıza :D Bir belirtisi yok yani. Ama herkez ben de de var diyor bu volan sorununu...

Birde her CDTI si olanda olacak diye bir şart varmı? Yada yüzde kaçında var bu olay? Değişse de aynı olacağını söylemiş arkadaşlar gerçekten öyle mi? Bu nasıl iş ya...

Volan la ilgili başlıklar çok da ben hiç bunun tam olarak tanımlandığı bir başlık göremedim. Volan sorununa son diye bir sürü başlık var. Nedir bu volan sorunu ama. Sizin sabit volanı taktıktan sonra ki çözdüğünüz problemler olaylar ise şükürler olsun ki ben de yok. İnşallah olmaz...

Nedir onlar tekrarlayalım...

Kalkışta titreme,
Ses olayı ( İşte bunu anlamıyorum. Sesi nasıl duyabiliyoruz? Aracın içindeyken anlaşılıyormu? Ses nereden geliyor tam olarak? Biz bu sesin nerden geldiğini bilmiyoruz işte? )

Stop ederken sirkeleme...

Başka..??

Geri