Bu Yabancilar Bu Işten Anliyorlar Yaa Corsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bozcurt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
BOZCURT

Son düzenleme:
Geniş geniş param olsa bende anlarım bu işten sende... Parayla ilgisi yok yaratıcılıkla alakalı desen, para olduğu zaman yaratıcılık da oluyor otomatikman...

.

TheOne' Alıntı:
Geniş geniş param olsa bende anlarım bu işten sende... Parayla ilgisi yok yaratıcılıkla alakalı desen, para olduğu zaman yaratıcılık da oluyor otomatikman...

Aynen katılıyorum...Para vardıda bizmi yapmadık bizim corsa'yı böyle :D:D:D

Bizde para olsa, yada biz demiyeyimde bende diyeyim CORSA ya yatırmam heralde...

Çok paralı ve deli olmak gerekir gibime geliyor...
Arabanın Değeri kadar arabaya para harcamak ........

TheOne' Alıntı:

biz boşunamı fatoş öğrendik abi tavsiye ederim para istemiyorlar :D

hem para hemde malzeme imkani , bi isvecli ile tanistim tabi bi sene falan oldu adam motifiye hastasi volvo tabi komple sanziman falan komik paralar bu boyle adamlarin garajini hobi merkezine ceviriyor....bizde bu zor cunku arabanin kendisi bi servet bilader nerdeyse bide sok tak ...zor ...zanaat...:)

ah para ahh para olsa bizde ne güzel olacak sokaktaki arabalar.bide adam 2 bin euro aylık alıyo burdaki araba fiyatlarının yarısına alıyolar araştırdım.hele araba 4 yaşında falan ise baya düşüyo .bizim burda kral dediimiz arabaları orda 4 bin euroya falan alıyolar.yani 2 aylıı.bide benzin 1.4 euro.parçalarda ucuz.onlar anlamıyacakta benmi anlıyacam.
bende böyle sanal yaparım ne yapıym artık.

gt111gb4.jpg

o deilde en son resimdeki corsa beni benden aldı ayrıca illa dedirticeksiniz bana yine "Para Var Huzur Var" :)

bozcurt' Alıntı:
yabancılar kadar bizde anlıyoruz adanada birisi war arabanı götürüyosun wede tasarladığın bi araba resmi sana o resmin aynısını arabnda uyguluyo

arkadaşlar şöyle anlatiim...

isviçre de şahit oldum...:rolleyes:
arkadaşımın parası yok! (yani birikmişi)
ayda 4 milyar aylık alıyor (aylık gider 2.8milyar)
200milyon a garaj kiralamış opel manta sını ele almış komple sökmüş boş zamanlarında uğraşıyor! hurdacı çok var fiyatlar uygun...
arabaya bmw göhsü mercedes stoplar calibra farlar ve buna benzer bir çok uygulama yapmış...
arabayı bir sene gibi bir zaman da bitirdi! arabanın fotosunu bulsam ekliicem.
araba'da 2.2 rekord motoru ve calibra turbo su var (245 lik lastikler asvaltı parçalıyordu)
bu ay 300 mü var okadar harcama yapıyordu
demek istediğim çok para deyil sabır ve zaman işi... bizde sabır yok imkan yok...
araba fiyatları uçuk... (vergiler saolsun)
türkiyede fiyatlar uçuk... örnek almanya ebay.com sitesinden (açık arttırma)
bu araç 500 euro... tr de 7 milyar a vermezler...
55_1.JPG

68_1.JPG

Geri