Ocak ayında aldığım 2005 model Corsa Enjoy marka aracımın fotoğraflarını iş yoğunluğumdan dolayı şimdi paylaşabiliyorum. ufak tefek aksesuarlarda taktım onlarıda sırayla paylaşacağım inşaallah
Aldığım zaman :
Kapı Eşik Bakalitleri Alındı
Cam Rüzgarlığı Takıldı
Çıtırdan Bir Egsoz Kafası
Sağ Arka Stobu Astoria Alışveriş Merkezinde Park Ederken Yangın Kutusuna Çarptım Ufak Bir Delik Oluşmuştu, Önce Kırılan Yere Silikon Uygulaması ve Üzerine Siyah Folyo Çektim (Sadece Kırmızı Bölümlere) Hem Yeni Stop Almaktan Kurtuldum, Hemde Daha Güzel Bir Görünüm Çıktı Ortaya ; ) Bu şekilde stopları kırık,çatlak olan arkadaşlara tavsiye ederim
Arka Stoplar
Kapı ve tampon çıtalarınıda boyattık
Junyan marka angel ve 8000 K xenonlarımızıda çok şükür takabildik
Uzun bir aranın ardından Kaliper ve Kampanaları kırmızıya boyatarak ufaktan farklılık katmaya devam ettim
Ve yeni plakalar
Aldığım zaman :
Kapı Eşik Bakalitleri Alındı
Cam Rüzgarlığı Takıldı
Çıtırdan Bir Egsoz Kafası
Sağ Arka Stobu Astoria Alışveriş Merkezinde Park Ederken Yangın Kutusuna Çarptım Ufak Bir Delik Oluşmuştu, Önce Kırılan Yere Silikon Uygulaması ve Üzerine Siyah Folyo Çektim (Sadece Kırmızı Bölümlere) Hem Yeni Stop Almaktan Kurtuldum, Hemde Daha Güzel Bir Görünüm Çıktı Ortaya ; ) Bu şekilde stopları kırık,çatlak olan arkadaşlara tavsiye ederim
Arka Stoplar
Kapı ve tampon çıtalarınıda boyattık
Junyan marka angel ve 8000 K xenonlarımızıda çok şükür takabildik
Uzun bir aranın ardından Kaliper ve Kampanaları kırmızıya boyatarak ufaktan farklılık katmaya devam ettim
Ve yeni plakalar
Son düzenleme: