Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracın resimlerini koymaya bi türlü fırsatım olmamıştı. Aracı daha 2 gün önce takasa verip yeni corsa aldım ama eskisinin resimlerini sizinle paylaşayım istedim yenisinin resimlerinide resim çekince koyarım.
güzelmiş 1.0 corsa lastik ölçüsü nedir jant ve lastikler çekişte belirgin bi düşüş yaratıyormuydu? son olarak 1 depoyla ne kadar gidiyodu çok soru sordum..
güzelmiş 1.0 corsa lastik ölçüsü nedir jant ve lastikler çekişte belirgin bi düşüş yaratıyormuydu? son olarak 1 depoyla ne kadar gidiyodu çok soru sordum..
lastikler 195/45/16 idi zaten doğru dürüst bi çekiş olmadığı için pek bi düşüklük hissetmedm açıkçası bir depoyla en az 500 km gidiodu. şehirlerarası kullanırsam bu rakam artıodu haliyle...
yeni araç hayırlı olsun...
eğer sakıncası yoksa bu araç kaç km deydi modeli falan kaçtı.. yeni araç sıfır mı? takas nasıl oldu.. kaça saydılar yeni araç ne kadar fiyatı ve özellikleri