Buda Benim İlk Göz Ağrım İlk Opelim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SwinseL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SwinseL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.facebook.com
Ufaktan modifiye işlemlerine başlamak istiyorum.Mümkün oldukça sadeliğini bozmadan gösterişli bi hale getirmek istiyorum...

Yapmayı Planladıklarım

-Arka bagaj kapısını komple karbon ile kaplamayı düşünüyorum.(Renk konusunda kararsız kaldım)

-Çok kollu Siyah çelik jant ve geniş ofsetli (Fren disklerinide kırmızı boyamayı)

-Fazla olmamak şartı ile herezonları kestirme veya spor yay alma düşüncem var.

-Zenon far seti aldım (uzun,kısa,sis) 1200'lük

-Deri döşeme kılıfı aldım hepsiburada'dan siyah renk

-Camlarıda siyah amerikan film çekeceğim..

-Tesisat mevcut

-Eksoz kesinlikle takmayacağım.Bunun yerine açık hava filtresi belki...

Bunun dışında yapmayı düşündüğüm birşey yok ama sizinde önerilerinize açığım.Ailemle birlikte kullandığım içinde fazla abartıya kaçmak istemiyorum.

Buyrun buda arabam
2wprsrn.jpg

bagajı kaplamayı boşver bence kendi fikrim hoş durmuyo sen bilirsin yinede.
ofsetli jant aldığında bide yay alırsan görüntü oldukça güzelleişir :) + cam filmi
Bide ön karlık yapabilirsin ama kastamonu da yollar nasıl,karlığı kırarmısın 2 güne oda sana kalmıs :)
masallah kazasız belasız kullanman dileğiyle ;)

bagajı kaplamayı boşver bence kendi fikrim hoş durmuyo sen bilirsin yinede.
ofsetli jant aldığında bide yay alırsan görüntü oldukça güzelleişir :) + cam filmi
Bide ön karlık yapabilirsin ama kastamonu da yollar nasıl,karlığı kırarmısın 2 güne oda sana kalmıs :)
masallah kazasız belasız kullanman dileğiyle ;)

Ön karlık düşüncem var ama spor yay aldığımda malum yere daha yakın olacak en ufak kasisde gidebilir :) o yüzden korkuyorum karbon fikri ise renginden ötürü düşündüm beyaz veya siyah dalmaçyalı desenlerden... bilmiyorum siz yine öneri sunun bana :)

Yorumunuz için teşekkür ederim.

ben düz karbon kaplıcan sanmıştım,düz karbon neyse ama desenli biraz abes durur bence ;)

Geri