Buda benim kuğum :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daos009
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

daos009

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Ynt: Buda benim kuğum :)

Allah iyi günlerde binmeyi nasip etsin maaşallah.

Hayırlı olsun.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Not: Aynı başlıktan yanlışlıkla iki tane açtığınız için bir tanesi forumdan kaldırılmıştır, bilginiz olsun.

Hayirli ugurlu olsun. Gule gule kullanin.

güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.Bende opel corsamı sattım ve hemen opel bayisine gidip siyah astra 1.3 sport makyajlı kasa aldım.aracıma sunroff+navigasyon+tv+gecegörüş+bluetod+camfilmi+karter koruma ve benim için en önemlisi chip tuning uygulayacaklar ve hyırlısı ile yarın akşama dogru teslim edecekler.bir an önce binip keyfine varmak istiyorum..

hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın.. çok şık duruyor..ayrıca sedanlarda sport modellere farklı farklı jantlar mı koyuyorlar anlamadım..

mr.blacksea link' Alıntı:
güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.Bende opel corsamı sattım ve hemen opel bayisine gidip siyah astra 1.3 sport makyajlı kasa aldım.aracıma sunroff+navigasyon+tv+gecegörüş+bluetod+camfilmi+karter koruma ve benim için en önemlisi chip tuning uygulayacaklar ve hyırlısı ile yarın akşama dogru teslim edecekler.bir an önce binip keyfine varmak istiyorum..

sizin aracınızda hayırlı olsun..makyajlı kasalarda karter koruma, bildiğim kadarıyla araçla birlikte geliyor..ben alırken satış temsilcisi söylemişti..hediye ettik derlerse inanmayın:)

Hayırlı olsun....

Maşallah diyelim beyaz sedan astralar hakikatten beyaz bir kuğu gibi duruyor.

maşallah

maşallah.ben fotograf makinem olmadıgı için bu kadar güzel çekimler yapamamıştım.sizin fotolar gayet hoş duruyor :)

Geri