Bükemediğin bileği öpersin!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

marikan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Düünyanın en büyük üçüncü otomotiv firması FORD, TOYOTA ile birleşme yolunda... Ford firması Toyotanın Amerikada büyük başarılar elde eden çevreci motorlarına göz dikti... İki firmanın başkanlarının Tokyo da görüştüğünü Toyota firması doğruladı...

...Alıntıdır...

Anlaşılan Almanlar en büyük kozları olan otomotiv sektöründe de Japonlara muhtaç olcaklar... zaman ne gösterir birlikte görcez artık...eee bükemediğin bileği öpersin...

hep demişimdir benzinli motorda japon diye!! ancak dizelide bi okadar basarılı bence

bükülecek bi el yok bence ford amerikanın tercihi bu audi wv nin değil......almanlar japonlardan da gerek kalite gerek, reliablity konusunda 10 kat ileriler

her ne kadar opel kadar olmasa da fordun sağlamlığını we zewkini toyota kendi araçlarına yansıttı mı tamamdır...

Alman lara bişey olacağını hiç sanmıyorum dünya devi olan bi markaları var Mercedes-Benz varmı daha ötesi bunun yanında Bmw Audi Opel Volkswagen Porsche da cabası her arabanın en iyisini en kalitelisini yapıyorlar

Benim icin degilmezdir alman arabaları...Rahatlık konfor performance...Paylasım icin saol...

carsiip9.jpg

way hem teknoloji hemde konfor olcakk ii olduu

M@honi' Alıntı:
Alman lara bişey olacağını hiç sanmıyorum dünya devi olan bi markaları var Mercedes-Benz varmı daha ötesi bunun yanında Bmw Audi Opel Volkswagen Porsche da cabası her arabanın en iyisini en kalitelisini yapıyorlar
:alkis:

Geri