bursada bildiğiniz en iyi lpg kiti takan yer?1.6 vectra b

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

61TS061

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
selam arkadaşlar ben bursada yaşıyorum ve arabaya lpg düşünüyorum.. bursadan arkadaşlar tawsiye edecekleri yer warsa sewinirim.. ayrıca ayda 200 ytl weriyorum benzine ve arabayı 3sene fln satmayı düşünmüyorum.. sizce ne yapmalıyım..

teşekkürler..

Önce lpg kitinin markasına karar vermekte fayda var.Kit e karar verdikten sonra o kiti en hesaplı alıp taktırabileceğin yere bakmalısın.

benim aracımda lpg yok ancak abimin aracına taktırdık.Beşevler de Net otogazı önerebilirim ve bir de Bursa da en bilinen Tomurcuk Oto Gaz, taktırmadan önce kesinlikle fiyat araştırması yapman gerek

http://www.netotogaz.com/index.html
http://www.tomurcukotogaz.com/

berker kardeşim tomurcuğu artık önermiyolar ama net otogazı bikaç kişiden duymuştum bi gidip fiyat alacağım ordan.markası genelde iyi derece oluyor ztn iş ustada bitiyor diye düşünüyorum..

evet usta önemli, ama sıralı sistemde herşey biraz daha kolay

doğrudur ama sonuçta para wereceğiz we 2.kez taktırmaya bütçemiz yetmez güzel araştırıp memnun kalacağım bi yeri bulmam gerek..

Ayda 200 ytl veriyorsan ve 3 yıl binecek isen hemen hemen lpg nin parasını çıkarırsın.Ama daha az binecek isen taktırma.Ettiğin masrafa ve motora verdiğin zarara değmez.Ben ayda 150 ytl veriyorum benzine.Önümüzdeki 2 yıl aracı satmayı düşünmüyorum ama bakarsın iyi bir fiyata alan olur satar daha üst modele geçerim.

100 km deki yakıtınız nedir şehiriçi şehirdışı

walla ayda 500 km fln yapıyorum 250 ciwarı yakıyor sanırım daha hesaplama şansım olmadı çünkü depoyu fullleyemedim:)

valla arkadaşlarında dediği gibi taktıktan sonra hemen satmayacaksanız uygun olur bencede.yani 1-2 yıl sonra satarsanız daha zarardasınız demektir hemen hemen.bi 3 sene sonra tüpe verilen para kendini telafi etmeye başlar(ortalama tabi)

doğru söyliyosun benim düşüncem ayda 200 werdim yerde gaza 100 werip lpg kitinede 100 wererek harcadığımı lpg ye çewirmiş olmak tabi bu 2 sene sonra kendini telafi ediyor:)bide arabaya werdiği zrar war bunun.. içinden çıkamadım bu işin napacama bi karar werebilsem..

Geri