©ARa'm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hllb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hllb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
capo Ey ahali, duyduk duymadık demeyin. Henüz doğmamış ( aslında doğmuş olması lazım  birthdayy) ama elime alamadığım  012uhu arabamın adını ©ARa�m koydum. İsmini kopiraytladım  68lookk, yerini hazır ettim, elime geçince resimlerini de burada paylaşacağım. Adını ben verdim, yaşını Allah versin  general_Pray. Arıza marıza çıkarmasın , beni arıza etmesin  31agryyy, yüzümü kara çıkarmasın soruu, aldığıma pişman etmesin walll. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin steeringwheel.

Ynt: ©ARa�m

Hayırlsı olsun ne diyelim...allah nazardan,kazadan,beladan uzak tutsun..İyi forumlar. :)

Ynt: ©ARa�m

©ARa�m bu isim tam çıkmamış, tekrar düzenleyebilir misiniz başlığı
tam anlayamadım açıkçası :)
İnşallah Allah gönlünüze göre verir ve benim gibi aracınızdan memnun olursunuz :)

Ynt: ©ARa'm

HaKaN link' Alıntı:
İnşallah Allah gönlünüze göre verir ve benim gibi aracınızdan memnun olursunuz :)
düzelttim sanırım :) araba siyah olduğu için 'kara', benim olduğu için 'kara'm', söz konusu alet otomobil olduğu için inkilizce 'car', bir de kopirayt için '©'.  :D
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Ynt: ©ARa’m

hllb link' Alıntı:
[quote author=HaKaN link=topic=901.msg17475#msg17475 date=1300483304]
düzelttim sanırım :) araba siyah olduğu için 'kara', benim olduğu için 'kara'm', söz konusu alet otomobil olduğu için inkilizce 'car', bir de kopirayt için '©'.  :D
[/quote]
üstad sen bu arabayı fazla kafana taktın sanırım çık biraz hava al farklı birşeyler yap bence gelene kadar.. 005hihih

Ynt: ©ARam

bahadirusta link' Alıntı:
[quote author=hllb link=topic=901.msg17477#msg17477 date=1300483495]
[quote author=HaKaN link=topic=901.msg17475#msg17475 date=1300483304]
düzelttim sanırım :) araba siyah olduğu için 'kara', benim olduğu için 'kara'm', söz konusu alet otomobil olduğu için inkilizce 'car', bir de kopirayt için '©'.  :D
[/quote]
üstad sen bu arabayı fazla kafana taktın sanırım çık biraz hava al farklı birşeyler yap bence gelene kadar.. 005hihih
[/quote]
valla sıyırdım beklerken :) arabasız hayat çok zor yaw. ne yalan söyliyim unutmuşuz dolmuşu otobüsü çok zor geldi bu arabasızlık.

©ARa'm çok orjinal bir isim olmuş gerçekten
ince espri güzel araç isminde :D

forum olarak en yakın üyelerimiz sana araçlarını ödünç versin paylaşıma açsın bende dahil bu süreyi en az hasarla atlatmanı sağlıyalım el birliğiyle.. :)

bahadirusta link' Alıntı:
forum olarak en yakın üyelerimiz sana araçlarını ödünç versin paylaşıma açsın bende dahil bu süreyi en az hasarla atlatmanı sağlıyalım el birliğiyle.. :)
Allah razı olsun  :)

bu arada isim çok güzel inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz aracınıza mutlu mesud kullanırsınız..

Geri