Calibra için opel diyelim

BayAnkara

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
SelamunAleyküm diyelim.opelin calibra harici ilgimi çeken modeli
yok.4 çeker turbolu bi calibra için epey bi zamandan beri birikim yapıp duruyorum.Ama kime sorsam hiç buluşma diyor.sebeblerini araştırıyorum aracın temizi alındığı vakit senelerce binilebilecek bi araba.arasıra sorun çıkarsada aracın keyfi bazı fedakarlıklara değer,değmeli diye düşünüyorun. yani calibra turbo arıyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Hoş geldiniz
C.C nikli cengiz abi calibra hakkında her türlü bilgiye vereceğine inanıyorum ama bu konuyu laf lafı açıyor yada opel sohbet kısmına açarsanız daha çabuk cevap alırsınız

temiz,hor kullanılmamış bir calibra turbo asla üzmez sizi en çok üzecek aşama şu olur öyle bir makinayı nerden bulacaksınız Ankarada mevcut bir iki güzel makina var ve sitemizde kadett nickli Okan arkadaşımızla irtibata geçerseniz kendisi size yardımcı olur, fikir verebilir şahsen ben de calibradan başka araca binmem, hele ki temiz bir calibra turbodan bahsediyorsak... motor hariç parça sıkıntınızda ben yardımcı olurum parça sıkıntısı da çekmezsiniz ne alırsanız alın hayırlısı olsun,ALLAH kaza bela vermesin...
(edindiğim tecrübe odur ki istisnalar hariç muadiline oranla ucuz calibraya asla yanaşmayın)

hoşbulduk tşk.cengiz abi eyvallah sağolasın Allah kimseye kaza bela vermesin.inşallah ankaradayken calibra sahibi olurum.doğru yönlendirmelerle karşılaşmayı umarak opel sohbet bölümüne yöneliyorum.

sahibinden.com daki calibra turbo ilanları arasında ankarada olan 2 tane beyaz var.. biri 19.000TL fiyatla digeri 23.000TL fiyatla satışta hatırladıgım kadarıyla..o iki araca bakmanızı tavsiye ederim..

evet beyaz meleklerin farkındayım ama ustam yurt dışında olduğu için temesa geçip oyalamak istemedim.yani bulduğum araba kafama yatarsa hemen alıcam.

Araç ilanında aracın kapısı açık değilse aracın içini çekmemişlerse bunlardan şüphelenin..Son günlerde bu dolandırıcılık olayları okadar çok çoğaldıki..

Geri