calibra

renovatioex

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
herkeze slm calibra almayı duşunuyorum ve calibra konusunda en saglam bılgıyı burdan alıcam sanırım..peugeot 206 xs sahıbıyım 2000 model takas duşunuyorum calibra ıle modelının eskı olması benı brz dusunduruyor 91 ve 94 model ıkı tane calıbraya bakıyorum şu anda (turbo deil)belkıde bu formda uyelerdır...tavsıyelerınızı beklıorum temiz calıbra nasıl anlarız nerden bulurz varmıdır tanıdıgınız saygılarla..

4 kapılı araca ıle takas dusunuyor sanırsam o ılan...benım aracım tek kapı...

teşekürler..

Satın alman için değilde en sağlam bilgi dediğin için sağlam calibracıdır yazdım bilgi alabileceğin kişilerden birisi yani ;)

teşekur ederım kendısıyle ırtıbata geçtim umuraım yakında bı calıbra sahıbı olarak forma yer alırm:)

sahibinden comda cok uzun ve acıklayıcı mesaj yazmıstım o kadar uzun olmus kı farkına varmadan sayfa zaman asımından hata verdı
şimdi fikrimi soracak olursanız öncelikle ucuz calibralardan kesinlikle uzak durunuz ilk etapta 2000-3000 tl düşük fiyat cazip gelebilir fakat sonrasında arac bakımsız ve hor kullanılmıssa kı zaten ıyı olsa sahıbı fiyatını cok dusuk yazmaz (ıstısnalar harıc) oyle masraflar acar ki astarı yüzünü geçer,öncelikle bakmanız gereken yerleri her aracta oldugu gibi sasesi sonrasında kapıların kapanısı,fitillerinin sağlam yırtıksız olması (ufak tefek kusurlar olabılır nıhayetınde 15 yasında araclar) ben kendi aracımı örnek göstereyim cok ucuza aldım alırken emsallerıne göre ortalama 4000 TL kar etmiştim aklımca, sonra ilk işim jant lastik almak oldu cunkı uzerındekıler iyi değildi,sonra yürüründeki sesleri kesmek için tüm yürür aksamı değiştirdim tüm aksları,tüm bilyaları,tüm salıncakları, rotları,rotilleri,viraj demirlerini ,amortisör takozları ve bilyalarını sonra tüm su hortumlarını,buji kablolarını,bujileri,oksijen sensörünü,müşürleri,blok tıpalarınıitriger setini yeniledim,sonrasında sunroof arızalıydı tamir ettirdim bir hafta dayanmadı yurt dısından cıkmasını getırttım,sonrasında ön göğüsde ufak bir yırtık vardı ve ön camın dibini kapatan cıtası çatlaktı komple ön göğüs getirttim,pandizotların durumu canımı sıkmıstı getırtıp yenıledım,sonra baktım taban halısı ve tavan dosemesı eskimiş onları getırtıp yenıledım,sonra baktım fıtıllerım eskı onları getırtıp yenıledım,sonra baktım kapı pandizotları istediğim gibi değil onları getırtıp yenıledım, koltukları lackaydı,vinleks kaplıydı rengi de kötüydü battı balık yan gider deyip komple koltuk ve tekrar takım pandizot getırtıp yenıledım,bagaj kapağının cam fıtılı yıpranmıstı komple bagaj kapağı getırttım sırf fıtıle sebep onu da yenıledım,ön tampon tamirliydi ,ayakları yoktu yenıledım,ön farların durumu ıyı değildi yenıledım,stopları da aradan cıkartayım dedım yenıledım içindeki tüm plastik aksamlarını yeniledim hani sözde 4000 TL kar etmiştim ya alırken sonra bir baktım bu yenılemeler,işçilikler 15000 TL yi coktan aşmış
o sebepledir ki şayet benim gibi titiz ve inatçıysanız ucuz calibrayı satıcısı size hediye de etse almayın psıkolojiniz bozulmasın yok yere ,bakımlı calibrasına diğer calibralardan yüksek fiyat isteyen arkadaşların araçlarına bakınız onlardan birini alınız ,benim düştüğüm hataya düşmeyiniz zaten o sebeple yaptığım tüm değişimleri detaylı yazdım ,motor arızasından korkmayınız yapımı cok tutmaz ama karoserı yorgun,hor kullanılmıs bir calibra iki calibra parası daha yer son olarak da dediğim gibi parca konusunda korkunuz olmasın ben elımden gelen her yardımı seve seve yaparım benı cıkmacılar cok ezdı, sızı ezdirmeden her parcasını temin ederim...hayırlısıyla temız bır calıbra sahıbı olursunuz ınsallah sorunsuzu cok keyıflıdır ve asırı dıkkat ceker biraz da hastası olmaklazım tabııı kı, kolay gelsın ...

Benim aracımı kaçırdın valla;)) Hurdalardan uzak dur....Km minimum 190bin olmalı....70 80 binse yalandır..Benim aracım 250 binde idi döşemeleri tertemizdi....Kazalı diye ucuz aldım ucuza sattım.. 2-3 Milyarlık restorasyonla 20 istenecek arabaydı.Motoru yürüyeni on numaraydı...Sana tavsiyem fırlama bi satıcıdan alma

Geri