cam film...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cmozkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cmozkn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yarın izin günüm ve aracıma ve kaputuma flim yapıcam... nerde yaptırayım? anadolu yakasındayım? neresi iyi yapar ?

Anadolu yakasında bır fıkrım yok ama karsıya gecersen , ataturk oto sanayısınde carbon dizayn var , o tarafa ugrarsan bırlıkde de gıdebılırız...

sen ordamı yaptırdın erenim?

Yok daha orda yaptırmadım ama oraya komple mat folyo ıcın fıyat almısdım ınternette de arastırıyorum bayagı cok arac yapıyorlar cesıtlı luks modeller gelıyor, ama tavan kaplama yaptırıcam orada buuyuk ıhtımal

ne renk yaptırmayı düşünüosun eren. konşmştuk senlede araçlarımız koyu renk :S

Aşağıdaki ilandaki resimdeki beyaz arabanın tavanındakinden yaptırcam (Siyah- Çizgili ) Yakışacagına ınanıyorum...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-3m-di-noc-carbon-karbon-folyo-sok-fiyat-karbon-kaplama/detay?keyword=carbon%20folyo

e bu carbon kablama. bende düşündüm de kirlendikçe yıkaması zor oluyor diyorlar. bunun bide üstü parlak kaplamalı olanı varda türkiyede yok o.

Son düzenleme:
e bu carbon kablama. bende düşündüm de kirlendikçe yıkaması zor oluyor diyorlar. bunun bide üstü parlak kaplamalı olanı varda türkiyede yok o.

Ben devamlı yıkıyorum arabayı sıkıntı olmaz benim için , sonrakı zamanlar ön kaput içinde bırseyler dusunucem :)

ben araca sphoiler taktırrcam onu carbon kaplatacam boyama yerine :D aracın garantisi bitsin öyle modifiyeye başlicam soğuttular beni garantisi ölür diye

Garantisi varsa hiç girme o işlere .. Sıkıntı yaratırlar sonra canın sıkılır

Geri