Cam Filmi İçin Tavsiyeleriniz ???

AlicanNalbat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Merhaba;

Aracımda 2 numara siyah film bulunmaktadır tabi biraz soldu ve 1 numara gibi oldu... :) :) :) 1.5 senede falan bu hale geldi... Şimdi film cezasınında kalkmasıyla beraber 3 numara film çektirmeye karar verdim nede olsa oda solacak... :) fakat bildiğiniz tavsiye ettiğiniz fiyat/kalite endeksi yaptıgınız biryer varmıdır ? Ankara Batıkentte oldugum için birçok yere yakınım sanayiden...

Şimdiden teşekkürler...

Böyle bir yasal uygulama henüz yok. Davayı kazanan avukat kişisel girişimde bulunduğu için dava sonucu sadece onu bağlar, diğer mağdurlar ise o davayı emsal gösterip dava açabilirler, ayrıca daha bunun temyiz kararı olmadı, o nedenle biraz daha bekleyin derim.

Böyle bir yasal uygulama henüz yok. Davayı kazanan avukat kişisel girişimde bulunduğu için dava sonucu sadece onu bağlar, diğer mağdurlar ise o davayı emsal gösterip dava açabilirler, ayrıca daha bunun temyiz kararı olmadı, o nedenle biraz daha bekleyin derim.

1.5 yıldır 2 numara cam filmiyle ankara trafiğindeyim kimse karışmadı polisten yana çünkü dikkat çekici hareketler yapmıyorum trafikte polis çevirmesindede sorun olmadı o yüzden 3 numara istiyorum zaten seneye oda 2 numara olacak solacak :)

vallaha polisine göre değişir kızılaydaki polisler cam filme stoplardaki karartıya kadar bakıyor ve hatta cam filmi anahtarla çizine bile rastladım :)

Cam filmi Önermiyorum 2013 den itibaren ceza kesinleşti herkez ceza yiyecek başladılar şimdiden ceza kesmeye

Bende aslında yasal olarak evet artık takılmasın da sakınca yok denmesi durumunda aracın arka bagaj kısmına yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım. Yasal düzenleme olmadan bu işe girmek istemiyorum. Çünkü ipi sapı belli olmayan bir durum. Ama muayeneden geçiyor hafif kusur olarak. Burada bir konu da okudum hemde arkadaşın aracında var oda geçti.

Geri