Arkadaşlar merhaba geçen hafta cam fılmı ve xenon jant an dolayaı memura takıldım dedıkı araca ceza kesıyorum abi etme eyleme bak yanında çiziyim dedim yok nuh dio peygamber demiyor her neyse gbt sorgulattı dedıkı arabayı peşin almışşsın ceza ödersin artık sinirlendim yaz dedim her neyse 7 gün içinde getir dedı sildir eger sildirmezsen aracını trafikten men ederim dedi.Ben de hafta sonu paşa paşa filmi söktüm xenonu sökmedim jantlarıda sökmedim 0 kusurla geçtim
Bu arada arkadaştada honda var beyaz camlar film ona başımdan geceni anlattım obana birşey olmaz dedi ertesi gün oda yedi cezayı ama o sadece filmi sökmüş aracın fotograflarını çekmiş emniyetten sildirmiş
Emniyete danıştım bu film olayı neden böyle oldu diye onlarda eskiden 1 numara geçiyordu muayeneden bile ama artık yasak yeni bir trafik şube müdürü gelmiş onun talimatı
Bu arada arkadaştada honda var beyaz camlar film ona başımdan geceni anlattım obana birşey olmaz dedi ertesi gün oda yedi cezayı ama o sadece filmi sökmüş aracın fotograflarını çekmiş emniyetten sildirmiş
Emniyete danıştım bu film olayı neden böyle oldu diye onlarda eskiden 1 numara geçiyordu muayeneden bile ama artık yasak yeni bir trafik şube müdürü gelmiş onun talimatı