cam filmi tavsiyeler ...

devil_berk22

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar llumar veya sonaxta film düşünüyorum fiyatları nedir ön cam dahil olarak ve güvenlik filmi olarak istersek üzerine ne kadar bir fark koyarlar bilgisi olan varmı istanbul avrupa yakasında ?

opel odakta llumar bölümü var orda sanırım ön cam hariç 350 dahil 450 gibi bir fiyat

ön cam dahil llumarda yaptır llumar ahmet var üsküdarda tavsiye ederim tartışmasız tr nin en iyi film çekeni ... 400 gibi bşe tutar max

Ön cama güvenlik filmini çok araştırdım fakat taktıranların söktürdüklerini ve gece parlama yaptığına bizzat şahit oldum. Araştırmadan yaptırma derim.

güvenlik filmi istemeninizin nedeni nedir?

normal film yaptırdıgınız zaman.. normal cam 2 darbede dağlıyorsa normal filmli cam 5-6 darbede dağlıoyr oda filmin üstünde kalıyor..

allah korusun kaza esnasında güvenlik cam filmi pek mantıklı görünmüyor..
bende düşünmüştüm zamanında ama hem yapan yer bulamadım hemde sonra ihtiyac görmedim..

bende ön cam dahil var uğur son 3 aracımdada vardı hiç parlamıyo bende ama belkide alışkanlık yada filmin kalitesi çünkü llumar hakkaten dünyanın en kalitelisi ;) film olmadan çıkamıyorum akvaryum gibi geliyo araba :)

öncelıkle meraba,kalıtelı cam fılmlerınde ön camda fılm oldugu zaman aracınızda özellıkle zenon far varsa parlama yapıyor akşamları çok kötü oluyor.birde muayeneye yakınsa muayeneye girip öyle yaptırın derim:Dhayırlı gunler..

bence çokta koyu yaptırma benim aracım siyah olduğu için 1 numara yaptırdım çok memnunum...

arkadaşlar film çektiricem yalnız arka cama çektirince rezistanslarda kopma oluyo rezistanslara zarar vermeden yapılabilirmi

arkadaşlar yanlış anlaşılmışım sanırım ön cam hariç bütün camlara güvenlik filmi sadece ön cama ise normal film düşünüyorum veya diğer bir seçenek olarakta bütün camlara normal film düşünüyorum bi arkadaşımız sormuş neden güvenlik filmi diye kısaca anlatıyım aracıma 2 kez hırsızlık amacıyla teşebbüs edilmiş 3. keresinde hırsızlar araca girmiş ancak bizim gelmemiz üzerine kaçtılar ve artık açıkcası bıktım ve arabadan soğumaya başladım güvenlik filmi yapıp bu olanlardan ve allah korusun herhangi başka olabilecek kötü durumlardan kurtulmak istiyorum sebebim budur yoksa kaza anında dağılır vs. durumlara göre hareket etmiyorum

Geri