Cam kaldırma modülünü devre dışı bırakabilirmiyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şenol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

şenol

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Havalar sıcak olduğundan arabayı kilitlerken camları 1-2 cm aralık bırakmak istiyorum ama kilitlediğimde cam kaldırma modülü camları kapatıyor.Benim sormak istediğim cam kaldırma modülünü komple devre dışı bırakmadan istediğimde devre dışı,istediğimde devrede olcak şekilde bir yolu varmıdır.:confused:

buna benzer sıkıntıyı bende yaşıyorum mesela sanruuf açık kalıp pencereleri kapatmak istiyorum ama hepsi kapanıyor :(
kumandadan kapatıldığında bütün kilitler devreye girse
anahtarla kapatıldığında ise sanruf devre dişı kalsa böyle birşey nasıl yapılabilir.
forumlarda araştırdım özellikle alarm devreye girdiğinde sanrufun kapatılması istenilmiş ve nasıl yapıldığı anlatılmış ama benim durum tam tersi:help:

evet bende de cam lar kapıları kilitleyince kapanıyor. bir yolu olmalı ama ne?

Oto elektrikçisi sorunu 2 dakkada çözer. Olmazsa arka kapı pencerelerini açık bırakın, ben öyle yapıyorum..

Oto elektrikçisi sorunu 2 dakkada çözer. Olmazsa arka kapı pencerelerini açık bırakın, ben öyle yapıyorum..

meraba...işte arka kapı pencerelerini de açık bırakamıyoruz :) ister anahtarlka ister kumandayla kitle fak etmiyo hepsi kapanıyo...

meraba...işte arka kapı pencerelerini de açık bırakamıyoruz :) ister anahtarlka ister kumandayla kitle fak etmiyo hepsi kapanıyo...

Hımm.. benimkinin sadece önleri kapanıyo da..:D Neyse şanslıymışım, hiç değilse arkaları kullanabiliyorumm ;)

:confused: evet bi yolu yok galiba.bazı işlemlerden geçmesi gerekiyo gibi.neyse ben böyle de seviyorum opeli...
:alkis: opel :alkis: opel:alkis: opel:alkis:

galiba şöle olabilir akü kutup başlarını söktüğünde cam kaldırma programı sıfırlanıyor ve tekrar proglaman gerekiyor yani bizim vectrada böle . eğer programlamazsan modül devre dışı ve cam açıksa açık kalıyor. istediğin zamanda camları programlarsın olur biter... bekli bu soruna bir çözüm olabilir....

Geri