çok konu var buna benzer ama sorunların çoğu birbirinden farklı. 2011 astra h cam suyu yakın zamana kadar su sıkıyordu. geçenlerde arka cama su atmadığını fark ettim. ön cama da çok canlı püskürtmedi. üstünden 15 gün geçti. dün iğne ile püskürtme uçlarını kontrol ettim. cama su sıkmaya çalıştım ama motor vınnn diye ses veriyor cama su gelmiyor. eğildim altına baktım dökülen su yok. ön cam arka cam ikisine de su gelmedi. su deposu dolu. sadece su değil antifrizli su ile dolu. fazla zorlamadan araştırmaya başladım.
akşam sitede gezerken yosun tutmuş olabileceğini yazan bir konuya denk geldim. yani bir şekilde tıkanmış diyelim. bu depoya ulaşmak için nereyi sökmeliyim. nasıl bir öneri verirsiniz.
en nihayetinde yapamazsam tamirciye götüreceğim ama en ufak işe dahi uçuk fiyatlar istiyorlar.
akşam sitede gezerken yosun tutmuş olabileceğini yazan bir konuya denk geldim. yani bir şekilde tıkanmış diyelim. bu depoya ulaşmak için nereyi sökmeliyim. nasıl bir öneri verirsiniz.
en nihayetinde yapamazsam tamirciye götüreceğim ama en ufak işe dahi uçuk fiyatlar istiyorlar.