Cam suyu motorundan ses gelmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ragojin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ragojin

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Merhaba Dostlar,

İzmir'den Karadeniz'e yolculuk yapmam gerekti. Çıkmadan önce ustaya uğradım. Radyatör ve silecek suyunu antifrizli doldur uzun yola gidiyorum dedim. Arkadaş silecek suyuna 2 kutu würth küçük temizleme sabunlarından atmış antifrizli diyerek. Kula'ya geldim silecek su atmıyor. Vardığım yerde bir daha denedim bu sefer hiç motor sesi gelmedi. Zorlamakta istemiyorum. Şimdi dönüş yaptım, 1 gündür durum aynı. Çözüm önerileri rica ediyorum.

Würth depodaki kireç v.b tüm pisliği sökmüştür.. Buda cam suyuna giden filtreyi tıkamıştır filtre ufak parmak kadar bişey.. Oto elektrikçisine götürün filtreyi temizleyip suyu boşaltsın.. Sorun yüksek ihtimal çözülür.. Ha çözülmezse cam suyu motoru gitmiş demektir.. Ama ben filtreden diye düşünüyorum benzeri başıma geldi çünkü..

Würth depodaki kireç v.b tüm pisliği sökmüştür.. Buda cam suyuna giden filtreyi tıkamıştır filtre ufak parmak kadar bişey.. Oto elektrikçisine götürün filtreyi temizleyip suyu boşaltsın.. Sorun yüksek ihtimal çözülür.. Ha çözülmezse cam suyu motoru gitmiş demektir.. Ama ben filtreden diye düşünüyorum benzeri başıma geldi çünkü..

teşekkür ederim cevabınız için, würth şu küçük turuncu "cam temizleme sabunu" yazanlardandı. İnşallah dediğiniz gibi olmuştur. Motordan hiç ses gelmemesi endişelendirdi, acaba su devirdaimi yapan kanatların etrafı kristalleşti de ondan mı oynamıyor anlamadım.

Sigortası da atmış olabilir. Bi bakın isterseniz.

Benim de başıma geldi.Mavi renkli antifirizli su koymuştum ama zamanla tortulaşmış,jel haline gelip motorun filtresini tıkamış söktüm temizledim normal su koydum sorun yok.Seninki de büyük itimal tıkanmadır. Geçmiş olsun

Geri