Camlar aşırı buhar yapıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MerifasT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabanın camları son 2 aydır çok aşırı buhar yapıyor resmen su oluyor ve havalandırmayı açınca pis bi koku gelior hafiften acaba polen filtresi nemlenmiş su almış olabilrmi yardımlarınızı bekliyorum

Sagnak yagmurlarda açıkta kaldıysan havalandırma ızgarasından su almış olabilir içine
Polen filren su almış ve havalandırman iç havada takılı kalmış olabilir.
Açıp bakmak lazım

İç dış hava yaptığında peteklerden gelen hava debi si değişiyormu yoksa hiç fark yokmu ona dikkat et.
Eger değişme yoksa iç hava motoru yada kolu kırılmıştır. İç havada kaldıysa camlardaki buguuyu alamaz.

Hava debisinde değişme yok sıcak hava verince buğuyu alıyor onda da sorun yok.Gece arabayı bırakyıoruz hiç bi camda buhar yok sabah resmen sanki camalra içten su sıkılmış gibi ıslak oluyor.Bizim yapabilceğimiz bir işlem varmı yada bi servise mi götürelim?

arac sabah güneş görüyorsa hafiftende olsa gece soguk havadan dolayı camlarda boncuk gıbı su damlaları olur.bence gayet normal bir durum.bizdede oluyor.

aldğımızdan beri hiç bukadar olmazdı içerden oluşan buhar bazen buz bile tutuyor sabahları

aynı sorun bende de var içerdeki nemi dışarıya atmıor araba.camı açmak zorunda kalıyorum yolda giderken yoksa bi türlü tamamen çözülmüyor

bana polen filtresindemiş gibi geliyor ama bakalım haftya bi servise soralım

paspaslarını evde iyice kurut; arabanın içinde ıslak olan hiçbirşeyi bırakma..

ayrıca arabayı çalıştırıp rölantide bırak; bir iki dakika sonra kaloriferi sıcak ayarda sonuna kadar aç, tüm havalandırma kanallarını açık konuma getir, camlardan birini çok az aralık bırak ve aracı bu şekilde yarım saat kadar çalışır vaziyette tut. yani aracın kendi kendisini kurutsun.

Aracın içerisinde ıslak olan bir bölüm var. Halılar veya bagaj döşemesi ıslak olabilir. Mustafa'nın önerilerini yap. Aracın içerisine değişik bir iki yere gazete koy (gazete nemi toplar), ertesi günü gazetelerin durumuna bir bak.Tedbiren polen filitresini de yenile.

bence havalandırma düğmesi iç te takılı kalmıştır.önce onu kontrol ettir bence.

Geri