camlar kendiliğinden iniyor...

m_fatih_b

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar. merhabalar. 3 hafta önce opel astra 1.3 cosmo aracı aldım. ancak aracı kitleyip gidiyorum sonra geldiğimde bakıyorum ki 4 camda yarıya kadar inmiş. bu olay 3 gün tekrarladı. nedendir bir bilginiz varmı ? teşekkürler

Ynt: camlar kendiliğinden iniyor...

kumandada basılı tutulunca camlar aşağıya indirilip kapatılabiliyor
acaba kapıları kilitler iken yanlışlıkla uzun mu basıyorsunuz kumandaya?

Benim de başıma bir kere geldi.Tam aşağı inerken anahtarı cebime koymuştum.Aşağı inince bir baktım, kapılar kilitli değil, camlar yarısında.

Menzili de uzun, dikkatli olmak lazım.

Aynen cepte unutulan anahtar arabada kapı cam camekan bırakmıyor. Allah'tan birde bagaj açma tuşu koymamışlar. Yoksa iyice açık hava sinemasına dönerdi araba. (:

anahtarı cebimde taşıyorum ancak hiç basmıyorum. kapatınca da basılı da tutmuyorum. config ayarlarıyla ilgili olabilir mi onuda düşünüyorum. Teknik servisi aradım getirin bakalım dediler. sorunu söyledim ancak bir cevap vermediler telefonda. 1-2 gün kalabilir araç dediler. anlamadım açıkçası

Benimde başıma gelmişti Allah'tan farkına varmıştım. Benim anahtarlığın çıtçıtı tam açma düğmesinin üzerine denk geliyormuş, böylece öğrenmiş olmuştum.

yılbaşı gecesi izmirde aracı otoparka bıraktım.Kesinlikle bütün camları kapıları kontrol ettim.Çünkü açık felan unutursam kötü olur diye düşündüm otopark ana baba gününydüde.

Neyse gece aracı almaya geldim bir de ne göreyim sadece benim camım açık.Böyle bir şey var mı ya? Hani hepsi inse anlarım tuşa basılı kalmıştır felan diye.Ama tek cam.Neyseki bir şeyimiz çalınmamış.Eski aracım cruzda da sabahları aracın yanına gelirdim bagaj açık Allahım ya!

bendede oluyor cepte kalınca açılıyor basılı kalıyor yani en az 5 defa olmuştur

Geri