camlar otomatik kapanmazmı orjinal anahtardan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Krynn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Krynn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhabalar ya bilen varsa yardımcı olursa sevınırım hanı anahtarı kapı kılıdıne takılı cevırıldıgınde acık camlarını kapıyorya onu alarm sıstemı takmadan orjınal uzaktan kumandaya baglayamazmıyız ? acaba. bilen br arakdas varsa yardımcı olursa sevınırım yoksa alarm sistemi taktıracam :D sirf onun ıcın

iyibir elektrikçi ön kapı eşigindeki tesisat kablolarına bakarsa 5 dk da yapar

yapılabılır yanı bunu yaptıran varmı yapılınca nasıl oluyor 2 cı basmadamı kapıyor ? 2 kere basılıyorya bunlara

yaptıran var bir kez basınca kapanıyor
2 kez basınca kapanması için modül lazım

modül ile kapı kilitlendiğinde açık olan 4 camı birden kaldırabiliyor.Arkadaşım kütahyada bir elektrikçiye 5 ytl ye araya bir kablo attırarak bu işi halletmiş.

benim editionda var anahtarı kilitleme modunda birkaç saniye bekletince sunrooftan berisini otomatik kapıyor.

aracnızın modelini yazmamışsınız ama şöyle bir bilgi vereyim tech 2 ile servislerde omeganın cam program modülünü yükletirseniz kumanda kilitleme düğmesine sürekli basılı tutup tüm camları kaldırabilirsiniz

ya bu işi anlayan yok bende aracıma yaptırmak istyorum ama yapamayız diyorlar..
aracım 2001 model astra comfort.
nasıl yaptırtabilirim..?

99 vectra b cd var benim. anahtarla kilitlerken camlar kapanana kadar çevrili vaziyette tutunca camlar ve sanruf dahil hepsini kapatıyor. Tabi camlar kapanana kadar anahtarı çevrili tutacaksınız.

Geri