camlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esfan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esfan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar arac kapılarını kitlediğimizde açık olan camlar kapanıyor diye duydum.Bu konuda bilgisi olanların yardımını bekliyorum.

evet doğru alarm devreye girdiğinde camlar açık ise kapatıyor...

Ama alarm diyorsunuz benim duyduğum normal anahtardan kilitlenincede camların kapandığı.Ama nasıl??

uzaktan kumanda ile olmuyor. Anahtarı kapı kilidine sokup kilitleme yönünde bir kaç sn. beklet kapanır. Ya keşke kumandaya basıncada kapansa...

Tamam ben yanlış anlamış olabilirim.Demek anahtarla uzaktan kapanma özelliği yok.Sadece anahtar kapı kilidi üzerindeyken yapabilirim. :)

valla ben orjinal kumandalı anahtarıyla kapatıyorum,birinci basış kapıları kilitliyor ikinci basış alarm devreye griyor bu arada dört cam açık olsabile hepsini kapatıyor.

kumandada kapa düğmesine basılı tutunca açık olan camlar varsa kapanır..Eğer şuan kapanmıyosa serviste tech2 bağlayıp ayarlıyolar.Opel kullanıcalarının çoğu bu özelliği bilmez.Serviste siz söylemeden pek dikkat edip ayarlamaz.

sol ön kapı eşiğinin içişndeki iki kablo birleştirilerek yapılıyor;araya diyot yada geciktirici röle konuyor;daha önce tartışılmıştı aratırsanız forumda güzel bilgiler var...

basılı tutulunca kapanıyor

Geri