Çamurluk sinyali

murat diker

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar.aranızda bu çamurluk sinyallerinden takdıranınız var mı.Yapışan ve tampona delinen olarak yapılıyormuş sanırım.Piyasada mini cooper sinyali olarak biliniyor.Alfa romeo veya bwm servislerinde bulunur diyorlar.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    27.5 KB · Görüntüleme: 160
  • 2.webp
    2.webp
    27.7 KB · Görüntüleme: 122
  • 3.webp
    3.webp
    10.8 KB · Görüntüleme: 117
  • 4.webp
    4.webp
    18.7 KB · Görüntüleme: 98
  • 7.webp
    7.webp
    10.8 KB · Görüntüleme: 100
İzmir de bir arkadaş(resimdeki) yaptırmış Astra h için.alfa romeo servisinde 70 tl ye yapmışlar.3 adet delik açmışlar montaj için.bundan hariç sadece ışık tutulduğunda yapışanlarda varmış.Acaba istanbulda yaptıran varmı diğer arkadaşlara yol gösterebilecek.:confused:

benım eskı aracımda vardı.Yardım ısteyen olursa parcayı temın edebılırım.Tek modelı var bunların ve bu urunler ıcın camurlukların kesılmesı sart...Yoksa dısarıda durur ve hos olmaz.

halen imza-bilgiler yeni ama :) değiştirelim artık şu fotoğrafları.. yay da var jant da var...

harika olmuş.

cokmu dısarda duruyor delınıp takıldıgında

evet abi bunlardan bahsediyordum çok şahane bişey çağrı arkadaşım bunu çoktan yapmıştı belkide mini ona bi tşk etmesi lazım. çağrıya burdan tşk ediyorum böyle bi güzelliği ortaya çıkarttığı için

Birde şu orjinal yan aynalara sinyal olsa tadından yenmiyecek

Onun yerine sarı şerit led alınıp döşense, tamponu kesmeye de gerek kalmaz hem de değişik bir uygulama olur

Geri