car 300 teybim kitlendi.. :S

servetdilek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
car 300 teybim kilitlendi arkadaşlar..kaset içinde kaldıydı,biraz önce gittim teybi söktük(zar zor söktük zaten)..sonra tamir ettik..teybi arabaya taktığımızda SAFE yazısı geldi..kitapçığında okudum,teyp kitlenmiş..

zaten pek sevmiyodum.. :P

inş. artık yeni cd çalar takarız.. PIONEER DEH-7950UB

Kodu girmeniz gerek üste sabit konularda nasıl yapacagınız mevcut.
Kodu bilmiyorsanız teybinizin yanında GM ile başlayan metal plakaya basılı bi numara var onu kaydedin bi kenara.

kodu biliyorum da teybi söktük taktık sonra SAFE yazısı çıkıyo..hepsini denedim AS tuşuna basın fln dio denedim ama yok..kitapçığında SAFE yazısı çıkıyorsa teyp kitlenmiş dior..

'SAFE' kac yazıyo msl ''SAFE 5'' böyleyse kod'u yanlıs girmenizden kaynaklanıyor SAFE den sonraki rakam 0 yazana dek teyp acık kalması lazım ondan sonra açabilirsiniz

peki acma tusu ve AS tusuna basarken kontak acıkdı değilmi

evt..

yarım gün fln acık beklet teyp i dediğimi bi dene sonrasında bakarız

banada olmustu 10 hakkım wardı 3 kere yanlıs girdim sonra ugraşmadım amcama götürdüm kitapçıkta 0365 yazıyodu ben onu giriyodum meğer torpidoda bi ufak kağıtta hepsi yazıyomus amcam sonra halletti zor bi şey değil servis ücretsiz bile yapar....

Arkadaşım arabayı çalıştır.
teybi kapat.
OFF konumundayken AS ye basılı tutarak ON tuşuna bas ve bip sesi gelip CODE ekranı gelene kadar 2 tuşu da brakma.

Geri