Carbon Clean...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chidely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chidely

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bugün bağcılarda özel bi servise gittim.gayet ilgililerdi.aracımdaki yanan arıza lambasının depoyu az benzinle kullanmamdan ileri geldiğini düşündüler.benzin filtresini değiştirelim ve carbon clean yapalım dediler.carbon clean fiyatı 210 ytl imiş.acelem vardı benzin filtresini soramadım bile.aracım 155.000 km de.carbon clean önerirmisiniz?

Carbon Cleaner Bildiğim kadarı ile 70-80 YTL idi.En son 1-2 ay önce sormuştum yanlış hatırlamıyorsam. 210 YTL biraz fazla değilmi ? ustalar daha ii bilirler gerçi.

ya banada çok geldi tabiki fiyat ama burdaki ustalar bizi daha iyi aydınlatacaklardır umarım.

mehmetgazihan nickli ve isimli üyemizle irtibata gecerseniz size yardımcı olacaktır
hem fiyat hem uygulama...

Carbon Clean fiyatı en fazla 70-80 ytl civarıdır. Sizinki enjektör temizliğini de kapsıyor olmasın? O biraz daha pahalıydı sanırım

sakın haa...
o kadar fıyatı ne dıye vermısler anlamadım
en fazla 75 ytl eder
ben bosch servısıne yaptırdım o kadar da ılgılendıler
fıyatta 75 ytl ıdı...

sağolun arkadaşlar peki önerirmisiniz carbon clean.çok km yapmış araçlarda sorun çıkarıyo diye duymuştum.

şu anda aracım 180.000'de, 103.000'de aldığımdan beri 3-4 kez yaptırdım. sorun yaşamadım.

Bir ay evel Topkapı Bosch servisinde bende yaptırdım sadece 70 Ytl. 97 Omega 140 binde.. Hissedilir derece fark oldu tavsiye ederim ama asla 80 ytl'yi geçmez, tabi sadece CC.

Geri