Castrol 10w40 yag

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zafer715
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zafer715

Yönetici
Başkan
53-Rize
Siteyi ziyaret et
Bugun araci opel ozel seevisi olan biyere goturdum adama yagini degistir dedim balata spreyi almaya gittigimde castrolun 10w40 yagini koymus. Aracim 1.4 T turbo otomatik benzinli bu yag aracima zarar verirmi

Tesekkurler

Hasip abi ya nasıl 10 40 kullanırsınız abi. Bence değiştirin 5 30 kullanın arabaya eziyet ediyosunuz.

• Beğen
Tepkiler: cheyvii
Hasip abi ya nasıl 10 40 kullanırsınız abi. Bence değiştirin 5 30 kullanın arabaya eziyet ediyosunuz.

Özür diliyorum, kafa iyice uçmuş. İşyeri acaip yoğundu 5-30 koyduğumuz yağı 10-40 yazdık :) Burada önemli olan konu opel araçlarımızda 10-40 yağ kullanılabilir mi ? @Zafer715 hocam, ustanız bu yağı bilerekmi koymuş ? Kitapçığı kontrol ettiğimde Dexos onayı varsa kullanılabilir diyor. Karar sizin..

yag-tablosu.webp

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Feyzi
Gürültülü çalışması muhtemel...Ve yağın ömrü çabuk bitecektir...Bu yüzden yağ değişimi zamanını biraz daha öne çekmeniz gerekir...

Bilinçsiz ustalar var teknolojiden haberleri yok değişti mi değişti bitti. Turbolu yüksek basınçlı bir motora 10 40 ı koymak nasıl bir bilinçsizlik. Hocam değiştirin o yağı. @Hasip abi senin öyle birşey yapmayacağını biliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: cheyvii
Malesef ülkemizin genel problemi bu. Ülke olarak malesef okumuyoruz :( Çok beğendiğim bir söz var sizle paylaşayım :) Çıraklar ustalarını sollamak zorunda ancak halimiz ortada...

usta.webp

öncelikle merhaba arkadaşlar, 10w40 motor yağları yarı sentetik olduğu için hem daha kalın hemde daha dayanıksızdır. Özellikle soğuk havalarda motoru daha geç yağlar ve kalın olduğu için yağ pompasını da zorlar. Bence biran önce 5w30 kaliteli bir motor yağı ile değiştirin derim.

Geri