Catlak Kapaklar Bilgi Paylasımı

vectra fırat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar bir arkadasımın (vectra c z16xe) aracında yürürken bosa alınca devir salınımı oluyordu (500/1500) devir arası sallanıyordu bana bir bak dedi..
Kaputu actıgımda fren hidrolik kapagı catlak hatta hafifce yag atmıs dısarı..Baskada görsel bir anormallik yoktu kaput içinde..
Sen bu kapagı değiştir fren hidroliğin sızıyor baskada bir sey göremedim dedim..
Dalgalanma için de bir bilgisayara baglat bi baktır bogazı falan temizlet diye usta tarif ettim..
Kapagı degiştirince devir salınımı yok olmus..Bana bir sürü tesekkür vb vb..

Bu bilgiyi paylasmak istedim..Cünki bazen böyle ufacık seyler için milyarlar harcıyoruz cözümde bulamıyoruz..Gözümüzün önundeki sıkıntıyı ne ustalar görebiliyor ne biz

Fren hidroliği ile devir arasında bir bağlantı kuramadım ama mestahanuza emmeden hava gelir ama yağ ile temas etmez. Yağa basıç sağlamak için kullanılır. Bu konu hakkında araştırma yapmak gerek veya bir arkadaşımızdan net bir cvp bekliyoz

Fren hidroliği ile devir arasında bir bağlantı kuramadım ama mestahanuza emmeden hava gelir ama yağ ile temas etmez. Yağa basıç sağlamak için kullanılır. Bu konu hakkında araştırma yapmak gerek veya bir arkadaşımızdan net bir cvp bekliyoz

Banada mantıklı gelmedi basta ama öyle olmus kapagı takınca devirdeki salınım gecmiş baskada bir sey yapmamıs !!ya tesadüf yada gercekten bir hava yada basınc kontrolsüzlüğü oluyor, emin olmak için denemek gerek :):)

Geri