Çaylak Opelcinin 1997 VECTRA 2.0 CD (otomatik) arabası

canerforte

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar

Yaklaşık 1 hafta önce 1997 model Opel vectra cd 2.0 otomatik vites.üzrinde BRC marka bi sıralı LPG ,araçta sanrufta bulunmakta aracın km side 180 binde..

başlık tada yazdığım gibi (Çaylak) araban anladığım söylenemez.Arabaya 13 bin ytl peşin para verdim

Aracın kliması çalışmıyo bide uzun ve kısa farların kontrol edildiği kolda bi sorun var kısa arasıra yanmıyo.Bunlar tabi benim görebilidiklerim :)

1.Aracın nerelerine dikkat etmeliyim
2.Bu araca 13bin ytl verdim sizce bukadar edermi
3.Aracın genelde arıza yapan yada bu aralar(1997) sana şöyle bişeyler çıkartabilir diyebileceğiniz arızaları varmı (genelleme)

Kısaca araç hakkında bildiklerinizi yazasanız sevinirim Teşekkürler

http://www.sahibinden.com/fenerbahcelilere_ozel_pilaka_06_fb_269WQQaXQQ7179559WQQpXQQdisplayitem

Bu arada takım tutmuyorum :D denk geldi

temiz araca benziyor fiyat normal biraz km fazla ama sorun olmaz hayırlı olsun güle güle 1000

araç temiz güle güle binin fiyatı bence güzel yalnız ben plakaya bittim:D

klima gazını doldurtman lazım.
far kolu temizlenirse düzelebilir.(basit çözümler)
fiyat ii km biraz fazla
triger ne zaman değişmiş.yağ yakıyor mu(bunlar önemli)
iyi günlerde kullan.:)

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar Plaka konusu evet çok ilginç oldu ilk okul 1.sınıfta beşiktaşta Metin ,Rıza falan vardı en son onları biliyorum tam adamına denk geldi plaka.Umarım plaka yüzünden satmak zorunda kalmam. :)

arabayı satarsanız plakaya ben talibim şimdiden söyliyim:D :D

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar Plaka konusu evet çok ilginç oldu ilk okul 1.sınıfta beşiktaşta Metin ,Rıza falan vardı en son onları biliyorum tam adamına denk geldi plaka.Umarım plaka yüzünden satmak zorunda kalmam. :)

bence bu kadar değilsindir.
yani olamazsın.bu çağda yapma bunu

yapma bunu:)

araban temize benziyo güle güle bin allah kaza bela wermesin...

bence çok iyi almışsın.. benm arkadaşım 97 GLS yi 13 e aldı...

Geri