CD 30 Mp3 sökme takma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmsino
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmsino

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar geçenlerde aracımı cd çaları çalışmıyo diye servise götürdüm.bana cd çaların optik okuyucusunun değişmesi gerektiğini söylediler ve garantiden hallettiler.aracı teslim aldığımda dikkat etmemişim,geçen gün aracın içini temizlerken fark ettim:teybin sol kenarı orta konsoldan biraz içeri girmiş yani öyle monte edilmiş.sağ kenar çizgisi düzgün.görüntü pek hoş değil anlıyacağınız :( birde teybin dört köşesinde ufak delikler var sanırım ordan içeri alyan anahtarı ya da kızağın kilidini açacak bi aparat sokuluyor.Bana teybi yerinden sökmeyi tarif edebilir misiniz? Boşuna servise gitmeyeyim diyorum.

Benim kişisel görüşüm. Astarı yüzünden pahalıya çıkabilir.
Gidip yaptırmak için vereceğin sadece benzin parası. Birazcık ta zaman. Hemde garantiden yaptıracaksın zaten.
Tabiki karar sonuçta senindir.

bence kendin uğraşma servise geri götür memnumiyetsizliğinden bahset yapsınlar

Teybi sökme işi servis dışında kimsenin bilmemesi iyi olur bence. Birde teyip çalınır diye düşünmeyelim.

Toprak ekine gitmek zor geliosa git önce elektroniğe orhan abi 2 dk da yapsın

garanti dahilinde ise aracınız usanmadan sıkılmadan götürün servise yapsınlar.

arkadaşlar geçenlerde aracımı cd çaları çalışmıyo diye servise götürdüm.bana cd çaların optik okuyucusunun değişmesi gerektiğini söylediler ve garantiden hallettiler.aracı teslim aldığımda dikkat etmemişim,geçen gün aracın içini temizlerken fark ettim:teybin sol kenarı orta konsoldan biraz içeri girmiş yani öyle monte edilmiş.sağ kenar çizgisi düzgün.görüntü pek hoş değil anlıyacağınız :( birde teybin dört köşesinde ufak delikler var sanırım ordan içeri alyan anahtarı ya da kızağın kilidini açacak bi aparat sokuluyor.Bana teybi yerinden sökmeyi tarif edebilir misiniz? Boşuna servise gitmeyeyim diyorum.

tarif ettiğin gibi.. vidaları söküp dört deliğe aynı anda mil benzeri bişey sokarak tırnaklardan kurtarıp çekiyorsun..

öyle kolay bişey değil o dört deliğe u şeklinde iki aparatla takılıp çekilerek çıkartılıyor bende serviste gördüm ve arkadaş bile uğraşarak çıkarttı garantideydken hiç elini sıcak sudan çıkarma derim

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar ;)

uğraşma direk servise hadi bakalım.

Geri