cd 30 mp3

katakulli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,
CD30 MP3 model orjinal radyo/cd de kaç FM radyo hafızası var?

iki ayrı tipi var.

6 ve 9 radio istasyonlu.

FM1
FM2

ikitane ayrı sayfasıda vardı. Sanırm böyleydi.

yenilerinde 9 tuş var ama band gibi bir şey göremedim. o zaman 9x2 den 18 oluyor değil mi? İnşallah bu hafta arabam teslim edilecek fena halde heyecanlıyım :)

evet 18tane hafıza var toplam:) AS ye basınca çıkıyo bi 9tane bi 9tanede normal var:) AS yi kullanman yeterli ;)

teşekkürler :) bir an sadece 9 hafıza var diye korkmuştum. Peki bizim araçlarda bagajda çakmak şarjı var mı?

teşekkürler :) bir an sadece 9 hafıza var diye korkmuştum. Peki bizim araçlarda bagajda çakmak şarjı var mı?

Düzgün 18 tane radyo kanalı var mı abi sanki? Ne yapacaksın :) Benim eski araçta 6 x 2= 12 hafıza vardı çok gelirdi :)

Bagajda çakmak şarjı yok.

hocam çakmak şarjını bilmem ama elektrik çekmek için sigorta olduğunu biliyorum sadece :)
Erim öyle deme ya :) bayağı var kanal , benim 18ide dolu zaplıyorum paso, diğer türlü paso aynı şarkılar çalıyor yoksa..

eski arabamda alpine cd/mp3 üm vardı 6x3 den 18 tane istasyonu vardı ve ben de bir liste yapmıştım ilk altı şu radyolar ikinci altı şu diye, şimdi onu aynen geçiricem buna uğraşmayacağım en büyük artısı bu :) sonuçta ilk 9 genelde yeterli olur ama bazen her yerde reklam oluyor bayıyor beni.
Bagajda çakmak şarjı olsa iyi olurdu yazın uzun yolda içecek koymak falan için ama napalım o kadar önemli değil.

Geri