Herkese iyi bayramlar dilerim. Astra J 1.6 dizel aracıma bundan yaklaşık 1 yıl öncesinde ses sistemi kurma çalışmalarına başlamıştım. Ciddi bir parazit sorunum var ve 1 yıldır çözüm bulamadım. Kontak kapalı iken sorun yok. Çalışınca birkaç saniye sonra cızırtı başlıyor. Farlar orijinal halojen. Güç kablom soldan, diğerleri sağ taraftan geçiyor. Güç kablom 2 ga kalınlığında. Bütün kullandığım kablolarım %100 bakır, Hepsinin uçları makaronlu yalıtımlı. Tüm kablo birleşimleri lehimli. 2 ayrı işlemci, 2 ayrı amfi bağlayıp denedim, en kaliteli RCA kabloları denedim, şasenin yerlerini değiştirdim, direk aküden aldım, RCA kablolarına şase verdim, amfiye hilevel girdim ve aklıma gelmeyen daha bir sürü şey. Hiçbirinde çözüm olmadı. Alternatör ölçümü normal.
Ana ünitem multimedia ekransız grafik ekran olan modelden. Bu forum dışındaki birkaç kişi ile farklı forumlar üzerinden görüştük ve aynı sorundan muzdarip olduğumuz ortaya çıktı. Tesla ekran taktıranlarda bu sorun olmuyormuş. Ama kalitesini beğenmediğim için o parayı ona vermek istemiyorum. Forumda arattım ama sanırım kimselerin başına gelmemiş. Bu sorunun Astra J'de kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bir yandan da burda 1 tane bu konudan olmaması beni oldukça şaşırttı.
Buradan da şansımı bir denemek istiyorum. Gerçekten çözümü olan birisi olursa duacısı olacağım. Umarım birileri bu konuyu okur ve yardımcı olabilir. Şimdiden herkese teşekkürler.
Ana ünitem multimedia ekransız grafik ekran olan modelden. Bu forum dışındaki birkaç kişi ile farklı forumlar üzerinden görüştük ve aynı sorundan muzdarip olduğumuz ortaya çıktı. Tesla ekran taktıranlarda bu sorun olmuyormuş. Ama kalitesini beğenmediğim için o parayı ona vermek istemiyorum. Forumda arattım ama sanırım kimselerin başına gelmemiş. Bu sorunun Astra J'de kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bir yandan da burda 1 tane bu konudan olmaması beni oldukça şaşırttı.
Buradan da şansımı bir denemek istiyorum. Gerçekten çözümü olan birisi olursa duacısı olacağım. Umarım birileri bu konuyu okur ve yardımcı olabilir. Şimdiden herkese teşekkürler.